Waar kun je de film ‘Die Hart 2: Die Harter’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Die Hart 2 : Die Harter (2024) online kijken kunnen. In dit vervolg wordt Kevin Hart slachtoffer van een boosaardig wraakcomplot. Hieronder geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Die Hart 2: Die Harter’ (2024) online kijken?

De nieuwe film Die Hart 2: Die Harter ging in mei 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Die Hart 2: Die Harter bij Amazon Prime Video in Nederland. De film is hier sinds mei 2024 te zien. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis. Ook Die Hart bekijk je hier.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Die Hart 2: Die Harter helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de film Die Hart 2 jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de film niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film Die Hart: Die Harter nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van film ‘Die Hart 2: Die Harter’ (2024)

In dit vervolg is Kevin Hart, die nu de grootste actiester ter wereld is, het slachtoffer van een boosaardig wraakcomplot. Hij moet de hulp inroepen van zijn favoriete tegenspeler en zijn overijverige assistent als hij wil overleven.

Streaming informatie over de film

TitelDie Hart 2: Die Harter
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 32 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
RegisseurEric Appel
CastKevin Hart, Nathalie Emmanuel, Ben Schwartz

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.