Die Hard 1 t/m 5 zijn nu allemaal te zien op Disney+

Liefhebbers van de razend populaire Die Hard-films met Bruce Willis in de hoofdrol hebben geluk, want door de toevoeging van de nieuwe categorie Star bij Disney+ staan sinds februari 2021 alle vijf de films online op de streamingdienst.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Alle Die Hard-films op Disney+ in Nederland

Bekijk vanaf februari 2021 Die Hard 1 tot en met 5 op Disney+ in Nederland en reis mee door de tijd van 1988 tot 2013 met Bruce Willis in de rol van de New Yorkse politieagent John McClane.

1. Die Hard (1988)

Met Kerstmis op komst en 5000 kilometer bij zijn vervreemd geraakte vrouw en twee kinderen vandaan, vliegt de New Yorkse agent John McClane (Bruce Willis) naar Los Angeles, met geschenken en de hoop zijn huwelijk op te kunnen lappen. De stijlvolle en coole Hans Gruber (Alan Rickman) is met kerst ook in Los Angeles, maar hij is daar niet om geschenken uit te delen. Hij is daar om te nemen: meer dan 600 miljoen dollar aan waardepapieren van de multinational Nakatomi Corporation, waarvan McClanes vrouw Holly (Bonnie Bedelia) directielid is. Wanneer de overname gewelddadig wordt, is het aan John McClane om de terroristen aan te pakken met alle vernuft en toewijding die hij kan opbrengen… maar niet zonder gevoel voor humor.

2. Die Hard 2: Die Harder (1990)

John McClane moet het opnemen tegen huurlingen die de controle over het communicatiesysteem op een luchthaven overnemen en dreigen vliegtuigongevallen te veroorzaken als niet aan hun eisen wordt voldaan.

3. Die Hard with a Vengeance (1995)

Superster Bruce Willis brengt non-stop actie en nipte ontsnappingen naar het ultieme niveau in Die Hard With A Vengeance! De belaagde New Yorkse detective John McClane beleeft de ergste dag van zijn leven wanneer een nieuwe vijand (Jeremy Irons) grote schade aanricht in het centrum van Manhattan. En als zijn eisen niet worden ingewilligd, dreigt er nog meer verwoesting! In een sadistisch spelletje van verstoppertje voeren McClane en een onwaarschijnlijke held (Samuel L. Jackson) een race tegen de tijd om nog meer dood en chaos te voorkomen.

4. Die Hard 4.0 (2007)

Bruce Willis keert terug als politierechercheur John McClane. Deze keer gebruikt hij zijn ouderwetse manieren om een hightech hacker tegen te houden die een aanval voorbereidt die het hele land zou kunnen stilleggen.

5. A Good Day to Die Hard (2013)

Op het vliegveld vraagt de dochter van John McClane (Bruce Willis) haar vader om deze keer niet in de problemen te komen. Toch krijgt John McClane het weer voor elkaar om op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te zijn. In Moskou wordt hij herenigd met zijn vervreemde zoon Jack (Jai Courtney) en komen ze in een onvermijdelijk conflict. De Russische onderwereld zit hen op de hielen. Ondanks dat beide McClanes een heel andere werkwijze hebben, weten ze met veel actie en geweld hun doel te bereiken.

Waar kun je Die Hard 1 tot en met 5 nog meer kijken?

Heb je geen abonnement op Disney+ maar wil je alsnog naar Die Hard kijken? Gelukkig kan dat bijvoorbeeld hier in de Prime Video Store of hier op Apple TV+ door ze los te bestellen. Daarnaast zijn alle 5 de films te bekijken op Pathé Thuis. Via de onderstaande links bezoek je de 5 films stuk voor stuk op deze TVOD streamingdienst.

Bekijk direct Die Hard op Pathé Thuis 1️⃣

Bekijk direct Die Hard 2: Die Harder op Pathé Thuis 2️⃣

Bekijk direct Die Hard with a Vengeance op Pathé Thuis 3️⃣

Bekijk direct Die Hard 4.0 op Pathé Thuis 4️⃣

Bekijk direct A Good Day to Die Hard op Pathé Thuis 5️⃣

Verder is de kans klein dat de Die Hard-films nog op Netflix, Videoland, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst zal verschijnen. Disney+ focust vooral op het uitbreiden van haar exclusieve aanbod van eigen films en series, waaronder de volledige Die Hard-collectie. Waarschijnlijk beslist het platform dan ook om de films enkel bij Disney+ te houden.

Volledige aanbod van Disney+ sinds de toevoeging van Star

Zou je graag willen weten welke films en series allemaal op Disney+ te bewonderen zijn sinds de toevoeging van Star aan Disney+? Op de pagina met het Disney+ aanbod vind je alle films en series die op de streamingdienst te zien zijn op dit moment en in het artikel met het Disney+ Star aanbod vind je welke nieuwe titels in februari 2021 bij de lancering van de categorie voor volwassenen online zijn verschenen. Veel kijkplezier!