Die Hard 2 is vanavond op TV, maar ook zonder reclame op Disney+ te bekijken

Vanavond, 20:30 uur, Veronica: Die Hard 2 is op TV te zien! De legendarische film met Bruce Willis is absoluut een publiekslieveling te noemen, maar in totaal moet je op de televisie wel naar bijna een half uur reclame kijken tijdens deze film van 2 uur en 3 minuten. Gelukkig is door de toevoeging van de nieuwe categorie Star bij Disney+ de film ook gewoon op de streamingdienst online zonder reclame te kijken! Via de knop hieronder ga je direct naar de Die Hard-film op Disney’s video on demand-platform.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic en Star te kijken ✅

Die Hard 2: Die Harder (1990) is op TV bij Veronica en zonder reclame bij Disney+

Op woensdag 23 juni 2021 om 20:30 uur gaat de film Die Hard 2: Die Harder uit 1990. De film duurt 2 uur en 3 minuten, maar staat in het televisieschema voor bijna een half uur langer (tot 23:00 uur) gepland. Dat komt doordat er veel reclame tussendoor komt. Bij Disney+ kun je hier zonder reclame Die Hard 2 kijken en daarnaast zijn sinds februari dit jaar ook alle andere films uit de bekende reeks op het video on demand-platform te zien. Als je besluit om geen Disney+ te nemen, kun je de film ook hier bij Pathé Thuis bekijken.

In de film moet John McClane het opnemen tegen huurlingen die de controle over het communicatiesysteem op een luchthaven overnemen en dreigen vliegtuigongevallen te veroorzaken als niet aan hun eisen wordt voldaan.

Alle Die Hard-films op Disney+ in Nederland

Bekijk vanaf februari 2021 Die Hard 1 tot en met 5 op Disney+ in Nederland en reis mee door de tijd van 1988 tot 2013 met Bruce Willis in de rol van de New Yorkse politieagent John McClane.

1. Die Hard (1988)

Met Kerstmis op komst en 5000 kilometer bij zijn vervreemd geraakte vrouw en twee kinderen vandaan, vliegt de New Yorkse agent John McClane (Bruce Willis) naar Los Angeles, met geschenken en de hoop zijn huwelijk op te kunnen lappen. De stijlvolle en coole Hans Gruber (Alan Rickman) is met kerst ook in Los Angeles, maar hij is daar niet om geschenken uit te delen. Hij is daar om te nemen: meer dan 600 miljoen dollar aan waardepapieren van de multinational Nakatomi Corporation, waarvan McClanes vrouw Holly (Bonnie Bedelia) directielid is. Wanneer de overname gewelddadig wordt, is het aan John McClane om de terroristen aan te pakken met alle vernuft en toewijding die hij kan opbrengen… maar niet zonder gevoel voor humor.

3. Die Hard with a Vengeance (1995)

Superster Bruce Willis brengt non-stop actie en nipte ontsnappingen naar het ultieme niveau in Die Hard With A Vengeance! De belaagde New Yorkse detective John McClane beleeft de ergste dag van zijn leven wanneer een nieuwe vijand (Jeremy Irons) grote schade aanricht in het centrum van Manhattan. En als zijn eisen niet worden ingewilligd, dreigt er nog meer verwoesting! In een sadistisch spelletje van verstoppertje voeren McClane en een onwaarschijnlijke held (Samuel L. Jackson) een race tegen de tijd om nog meer dood en chaos te voorkomen.

4. Die Hard 4.0 (2007)

Bruce Willis keert terug als politierechercheur John McClane. Deze keer gebruikt hij zijn ouderwetse manieren om een hightech hacker tegen te houden die een aanval voorbereidt die het hele land zou kunnen stilleggen.

5. A Good Day to Die Hard (2013)

Op het vliegveld vraagt de dochter van John McClane (Bruce Willis) haar vader om deze keer niet in de problemen te komen. Toch krijgt John McClane het weer voor elkaar om op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te zijn. In Moskou wordt hij herenigd met zijn vervreemde zoon Jack (Jai Courtney) en komen ze in een onvermijdelijk conflict. De Russische onderwereld zit hen op de hielen. Ondanks dat beide McClanes een heel andere werkwijze hebben, weten ze met veel actie en geweld hun doel te bereiken.

Waar kun je Die Hard 1 tot en met 5 nog meer kijken?

Heb je geen abonnement op Disney+ maar wil je alsnog naar Die Hard kijken? Gelukkig kan dat bijvoorbeeld hier in de Prime Video Store of hier op Apple TV+ door ze los te bestellen. Daarnaast zijn alle 5 de films te bekijken op Pathé Thuis. Via de onderstaande links bezoek je de 5 films stuk voor stuk op deze TVOD streamingdienst.

Bekijk direct Die Hard op Pathé Thuis 1️⃣

Bekijk direct Die Hard 2: Die Harder op Pathé Thuis 2️⃣

Bekijk direct Die Hard with a Vengeance op Pathé Thuis 3️⃣

Bekijk direct Die Hard 4.0 op Pathé Thuis 4️⃣

Bekijk direct A Good Day to Die Hard op Pathé Thuis 5️⃣

Verder is de kans klein dat de Die Hard-films nog op Netflix, Videoland, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst zal verschijnen. Disney+ focust vooral op het uitbreiden van haar exclusieve aanbod van eigen films en series, waaronder de volledige Die Hard-collectie. Waarschijnlijk beslist het platform dan ook om de films enkel bij Disney+ te houden.

Volledige aanbod van Disney+ sinds de toevoeging van Star

Zou je graag willen weten welke films en series allemaal op Disney+ te bewonderen zijn sinds de toevoeging van Star aan Disney+? Op de pagina met het Disney+ aanbod vind je alle films en series die op de streamingdienst te zien zijn op dit moment en in het artikel met het Disney+ Star aanbod vind je welke nieuwe titels in februari 2021 bij de lancering van de categorie voor volwassenen online zijn verschenen. Veel kijkplezier!