Dickinson seizoen 2 op Apple TV+

Sinds de lancering op 1 november 2019 staat het eerste seizoen van Dickinson op Apple TV Plus. De komst van een tweede seizoen is kort daarna bevestigd. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Dickinson S2 op Apple TV+?

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Dickinson over?

Emily Dickinson is een aspirant-schrijver. Beschaamd door haar eigen ouders en vermeden uit de samenleving, zal Dickinson niet stoppen om te rebelleren tegen haar strikte achtergrond en haar stem laten horen door de magie van poëzie. Vanuit het perspectief van een ontluikende schrijfster, die niet past in haar eigen tijd vanuit haar fantasierijk standpunt, toont het de beperkingen van de maatschappij, het geslacht en het gezin.

Op IMDb krijgt de serie Dickinson een 6.8 uit 10.

Wanneer komt Dickinson seizoen 2 op Apple TV+?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Dickinson seizoen 2 op Apple TV+? Helaas is dat nog niet bekend. Zodra we meer weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.

Komt er een Dickinson seizoen 3 of is S2 het laatste van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel enkel nog dat er een tweede seizoen komt. Als meer bekend wordt gemaakt over het verloop van de serie, zal dat op Streamwijzer gemeld worden.

Welke teaser of trailer is er Dickinson seizoen 2?

Er is nog geen trailer beschikbaar van het tweede seizoen van Dickinson, maar hieronder kun je genieten van de trailer van S1!


Wanneer komt Dickinson seizoen 2 op Apple TV+?

Helaas is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Dickinson op Apple TV+ komt. Zodra we hier meer over weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.