Waar kun je de serie ‘Dichter Bij Anne Frank’ van Hila Noorzai online kijken?

In Dichter Bij Anne Frank loopt presentatrice Hila Noorzai mee met een onderzoek naar het behoud van de geschriften van Anne Frank. Veel mensen vragen zich af waar je de documentaireserie online kijken kunt. Hieronder geven we aan of de vierdelige documentaireserie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaireserie ‘Dichter Bij Anne Frank’ (2024) online kijken?

Op maandag 29 april 2024 verscheen de eerste aflevering van de documentaireserie Dichter Bij Anne Frank. Bekijk hieronder op welke streamingdienst de serie te vinden is.

NLZIET➡️ Ga direct naar de documentaireserie Dichter Bij Anne Frank op NLZIET. Omdat de afleveringen op NPO 3 zijn verschenen, kun je de vierdelige documentaireserie online kijken op NLZIET. Je kijkt de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe documentaireserie is niet terug te vinden op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Dichter Bij Anne Frank niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDichter Bij Anne Frank is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisDe documentaireserie is ook niet op Pathé Thuis te vinden.
⛔️ SkyShowtimeDichter Bij Anne Frank is niet in het aanbod van deze streamingdienst te vinden.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Dichter Bij Anne Frank’ (2024)

Hila Noorzai loopt mee met een onderzoek naar het behoud van de geschriften van Anne Frank. Ze duikt daarnaast in de wereld van Anne, haar werkwijze als schrijver, haar onderduik en de stad Amsterdam in oorlogstijd. En brengt ons dichter bij Anne Frank.


Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.