Dexter seizoen 9 | Nieuws, trailer en datum

Welgeteld twee Golden Globes wist de serie Dexter met Michael C. Hall in de wacht te slepen en nu zijn alle 8 huidige seizoenen, uitgezonden op TV tussen 2006 en 2013, te bekijken op video on demand-dienst Amazon Prime Video. Gelukkig is er echter nog meer mooi nieuws. Na jaren radiostilte komt er tóch nog een negende seizoen van de spannende serie! Fans zijn nu benieuwd waar en wanneer dit vervolgseizoen te streamen is. In dit artikel laten we weten wat hier tot nu toe over bekend is.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Seizoen 9 van Dexter online kijken

Op 7 november 2021 komt Dexter: New Blood (in feite seizoen 9) uit in de Verenigde Staten en vanaf 20 december 2021 kunnen we in Nederland van de nieuwe afleveringen genieten. Dan gaat de serie namelijk in première bij de NPO, waardoor hij terug te zien zal zijn via NPO Start en NLZIET.

Wanneer komt seizoen 9 van Dexter uit?

Vanaf 7 november 2021 is Dexter: New Blood te zien in de Verenigde Staten. In Nederland is de serie vanaf 20 december 2021 te zien.

Waar kun je seizoen 9 van Dexter online kijken?

Momenteel zijn alle 8 beschikbare seizoenen van de bloedstollende crimeserie Dexter hier te zien op Amazon Prime Video. Vanaf 20 december 2021 kun je seizoen 9 bekijken bij NPO Start en NLZIET.

→ Alle seizoenen van Dexter zijn momenteel ook hier op Bol.com en hier op Amazon.nl te vinden 🍿

Alle seizoenen van Dexter op Amazon Prime Video

Hieronder vind je de trailer en informatie over het verhaal van Dexter. Bekijk Dexter nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Verhaal

Dexter Morgan, Miami Metro Police Department bloedanalist, heeft een dubbel leven. Als hij de afdeling moordzaken niet helpt bij het oplossen van moorden, brengt hij zijn tijd door met het jagen en doden van slechteriken die door het rechtssysteem glippen. Hij brengt zijn zonovergoten dagen door met het oplossen van misdaden – en maanverlichte nachten die ze begaan. Maar geen zorgen, onze koelbloedige Dexter doodt niet zomaar iemand. Hij behoudt zijn moorddadige hobby’s om alleen het leven van andere moordenaars te nemen.

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de serie Dexter. Dit is niet de trailer van het negende seizoen, maar van het voorlaatste en achtste deel van de serie.


Details van de serie

Titel: Dexter
Soort: Serie
Jaar: 2006
Duur: 9 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
IMDb: 8.6 uit 625,466 stemmen
Makers: James Manos Jr.
Cast: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.