Waar kun je de serie ‘Dexter’ (uit 2006-2013) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Dexter online kijken kunt (de populaire misdaadserie uit 2006-2013 die een 8,6 krijgt op IMDb). In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series, NLZIET, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Dexter uit 2006-2013 online kijken?

Momenteel is het zoeken naar manieren om de serie Dexter te kunnen kijken. In de onderstaande tabel vind je wat nu de mogelijkheden zijn en daaronder lichten we de DVD-beschikbaarheid uit. Verder is de serie gedistribueerd door CBS Television, onderdeel van het bedrijf dat binnenkort haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland lanceert. Naar verwachting zal Dexter hier ook op verschijnen, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

✅ NLZIET➡️ Ga direct naar Dexter bij NLZIET. Hier is ook via NPO Plus het volledige nieuwe seizoen van de reboot Dexter: New Blood te zien, naast alle 8 eerdere seizoenen.
✅ Ziggo Movies & Series XL➡️ Ga direct naar Dexter bij Ziggo Movies & Series XL. Hier kun je tevens seizoen 1-8 van de serie zien op dit moment.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Dexter niet meer in haar aanbod opgenomen sinds februari 2022.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Daarnaast kun je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn van de serie vinden.

Verhaal van Dexter (2006-2013)

Forensisch analist Dexter Morgan is gespecialiseerd in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt, ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het ‘verdienen’.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelDexter
SoortSerie
Jaar2006-2013
Duur8 seizoenen
NetwerkShowtime
CategorieMisdaad, Drama, Mystery
IMDb8,6 uit 706.000 stemmen
CastMichael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, Lauren Vélez, C.S. Lee, Desmond Harrington, Julie Benz, Aimee Garcia
Dexter (2006) Official Trailer | Michael C. Hall SHOWTIME Series

Synopsis: NLZIET

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.