Waar kun je de film ‘Devotion’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Devotion (2022) online kijken kunnen. Deze film speelt zich af in de Koreaanse Oorlog in 1950 en volgt twee mannen die geselecteerd worden voor een prestigieuze eenheid van de marine. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Devotion’ (2022) online kijken?

Devotion was sinds 1 december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Devotion bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 22 februari toe aan haar aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime VideoDe film is sinds april 2023 te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. 👉 Bekijk direct Devotion op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Devotion niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeDevotion is momenteel niet te zien bij de splinternieuwe streamingdienst.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Devotion nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Devotion’ (2022)

1950, Koreaanse Oorlog. Twee jonge mannen, Tom Hudner (Glen Powell) en Jesse Brown (Jonathan Majors), worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid van de marine. Tom is marineofficier, Jesse een getalenteerde piloot die als eerste Afro-Amerikaan voor de Amerikaanse marine vliegt. Tijdens de zware militaire opleiding groeit er een hechte vriendschap tussen de twee die op de proef wordt gesteld wanneer één van hen op vijandelijk gebied wordt neergeschoten. Devotion is gebaseerd op het gelijknamige boek van Adam Makos en wordt geregisseerd door J.D. Dillard met in de hoofdrollen onder andere Glen Powell (Top Gun: Maverick, Hidden Figures), Jonathan Majors (Da 5 Bloods, White Boy Rick) en Joe Jonas.

Streaming informatie over de film

TitelDevotion
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 19 minuten
TaalEngels
CategorieOorlog, Actie, Drama
RegisseurJ.D. Dillard
CastGlen Powell, Jonathan Majors, Joe Jonas, Christina Jackson, Thomas Sadoski, Nick Hargrove

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.