Designated Survivor seizoen 3 staat nu op Netflix Nederland

Wat weten we tot nu toe van Designated Survivor seizoen 3 op Netflix Nederland? Heb je geen Netflix en wil je wel alle seizoenen kijken? Je vindt het hier.

Waar gaat het verhaal van Designated Survivor over?

Tijdens de State of the Union komen de president en alle kabinetsleden om, op de minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling Tom Kirkman na, die is aangewezen als aangewezen overlevende. Deze designated survivor is aangesteld om bij gebeurtenissen waarbij president, vicepresident en kabinet samen aanwezig zijn, fysiek ergens anders te zijn zodat nooit de gehele presidentiële lijn van opvolging weggevaagd kan worden. Kirkman wordt snel beëdigd als president, maar de aanval op de State of the Union is slechts het begin van een serie gebeurtenissen.

Op IMDb wordt de serie Designated Survivor beoordeeld met een 7.7 uit 10. Alle seizoenen van de serie haal je hier.

Wanneer komt Designated Survivor seizoen 3 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt het derde deel van Designated Survivor op Netflix Nederland? Het is na een Twitter post van het officiële kanaal van de serie bekend dat het derde seizoen op 7 juni 2019 op Netflix zal verschijnen.

Kom er een Designated Survivor seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is er nog niets bekend over de opvolging van het derde deel van Designated Survivor. We houden je op Streamwijzer.nl op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

Welke teaser of trailer is er al van Designated Survivor seizoen 3?

Helaas is er nog geen trailer van het derde seizoen van Designated Survivor. Wel kun je hieronder genieten van de recap van Kiefer Sutherland (Tom Kirkman) over de vorige seizoenen!