Het splinternieuwe seizoen van ‘Dertigers’ gaat op déze datum van start

Er komt een vijfde reeks van Dertigers aan, met een compleet nieuwe cast én kersverse verhaallijnen. Deze zomer is het zover en staan de nieuwe vrienden te trappelen om van alles mee te maken. Eindelijk weten we ook wanneer het zover is en je de eerste aflevering kunt verwachten.

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Op déze dag verschijnt het nieuwe seizoen van ‘Dertigers’

Dertigers staat al sinds 2020 traditiegetrouw iedere zomer op het programma. Ook dit jaar vormt hierop geen uitzondering. En inmiddels weten we ook welke datum je in je agenda kunt zetten, want op maandag 8 juli is het zover en verschijnt de eerste aflevering van het vijfde seizoen.

Vanaf dan kijk je iedere maandag t/m donderdag om 19:30 uur naar een nieuwe episode op NPO 3. Dit is een verschil met eerdere seizoenen, want toen werd de serie later op de avond pas uitgezonden. Zoals altijd kun je iedere week weer vier afleveringen vooruitkijken op NPO Plus.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Dit kun je verwachten van ‘Dertigers’

Saar, Pieter, Alex en de anderen maken plaats voor een groep nieuwe Dertigers. Na maar liefst 96 afleveringen, vier seizoenen en een heuse kerstfilm is het tijd voor een nieuwe vriendengroep. We verplaatsen van Amsterdam naar de regio, waar we een aantal dertigplussers volgen met één gezamenlijke passie: fietsen.

Zij worstelen met alle perikelen van een dertigjarige, zoals de druk vanuit hun omgeving, de keuze om wel of niet te beginnen aan kinderen en het uitbouwen van een flitsende carrière. Acteurs van onder meer Mocro Maffia, Flikken Maastricht en Het Gouden Uur vormen de cast van de nieuwe variant van de serie.

Meer informatie over de serie

In Dertigers hebben acht vrienden een bijzondere vriendschap, ze vertellen alles tegen elkaar. Van carrière en dromen tot liefde en kinderen. Daarnaast rouwen ze om hun overleden vriend. Hoe gaan ze hiermee om? En hoe is het om te leven als dertiger?

TitelDertigers
SoortSerie
Jaar2024
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieDrama
CastClaire Bender, Teun Donders, Sebastián Mrkvicka, Teunie de Brouwer, Stefanie van Leersum, Sia Cyrroes, Sabri Saddik

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.