Nederlandse hitserie ‘Dertigers’ keert op déze datum terug op de buis

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het gloednieuwe seizoen van Dertigers ook op het programma staat. Traditiegetrouw combineren we warm weer en de zomervakantie met nieuwe afleveringen van de populaire serie. En er is goed nieuws, want het vierde seizoen gaat zelfs eerder dan verwacht van start!

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Dertigers’ seizoen 4 komt in juli al

Het goede nieuws dat er na drie succesvolle seizoenen van de hitserie Dertigers ook een vierde reeks zou gaan komen, kregen we eerder dit jaar natuurlijk al. Maar wanneer het dan zover was, dat was nog niet bekend. Gisteren heeft BNNVARA dit eindelijk naar buiten gebracht en de verrassende startdatum staat sneller dan verwacht op het programma.

Op maandag 3 juli is de allereerste aflevering te zien op NPO 3. Vanaf dan kun je t/m 10 augustus iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag klaar zitten voor een gloednieuwe episode (tussen 21:00 en 21:30 uur). We kunnen dus weer zes weken lang genieten van het programma en zoals altijd zullen er 24 afleveringen volgen. Leuk! Zoals je van vorige seizoenen gewend bent kun je ook iedere week weer de afleveringen van de komende week vooruitkijken op NLZIET via NPO Plus.

Dertigers (seizoen 3) - TRAILER

Dit kunnen we van het vierde seizoen verwachten

Onze vertrouwde vriendengroep is er in het nieuwe seizoen van Dertigers natuurlijk gewoon weer bij. Dat betekent dat we sowieso Justus van Dillen (Alex), Jelle de Jong (Elias), Leonoor Koster (Lot), Lykele Muus (Bart), Joy Wielkens (Nora), Wieger Windhorst (Pieter) en Eva Laurenssen (Saar) gaan terugzien.

Wat de personages dan allemaal gaan meemaken, dat is nog niet bekend. Ook de trailer van het vierde seizoen moeten we je helaas nog even verschuldigd blijven, want die heeft de BNNVARA nog niet gedeeld. Maar aftellen kan je dus wel al en al over een dikke maand is het al zover.

→ En kan je echt niet wachten? Bekijk nu de eerdere seizoenen van Dertigers terug bij NLZIET 🤩

Meer informatie over ‘Dertigers’

In Dertigers hebben acht vrienden een bijzondere vriendschap, ze vertellen alles tegen elkaar. Van carrière en dromen tot liefde en kinderen. Daarnaast rouwen ze om hun overleden vriend. Hoe gaan ze hiermee om? En hoe is het om te leven als dertiger?

TitelDertigers
SoortSerie
Jaar2020-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieDrama
IMDb7,8 uit 255 stemmen
MakersBarbara Bredero, Elzelien Peters, Allard Westenbrink
CastLeonoor Koster, Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Eva Laurenssen, Jelle de Jong

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.