Yes! ‘Dertigers’ is terug en daar zijn kijkers weer heel blij mee: “Heerlijke serie”

Een van de populairste Nederlandse series van het moment is terug! We hebben het dan natuurlijk over Dertigers. Gisteravond ging het vierde seizoen van start op NPO 3 en je kunt nu al de afleveringen van de hele week vooruitkijken op NLZIET, maar wat vinden we er eigenlijk van? Uit de reacties van kijkers blijkt dat Nederland heel erg blij is met de terugkeer van de fijne dramaserie.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Het vierde seizoen van ‘Dertigers’ is van start gegaan

Op maandag 3 juli was de allereerste aflevering van het vierde (en helaas laatste) seizoen van Dertigers te zien. Opnieuw volgen we de levens van Bart, Lot, Saar, Pieter, Alex, Elias en Nora, maar omdat we een tijdsprong van een jaar maken is er wel veel veranderd. Zo gaat Bart samenwonen met zijn nieuwe liefde (en haar puberende zoon) en moeten Elias en Alex alweer afscheid nemen van hun pleegkind. Er staat dus weer genoeg te gebeuren in de nieuwe afleveringen.

De serie keerde gisteren terug en is zes weken lang iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag te volgen op NPO 3. De uitzendingen starten tussen 21:00 en 22:00 uur. Ook leuk: op NLZIET via NPO Plus kun je alle afleveringen van de week vooruitkijken, dus daar zijn de eerste vier nu al te zien.

Kijkers zijn weer razend enthousiast

Het vierde seizoen is pas nét begonnen en toch zijn veel kijkers erg enthousiast dat het weer terug is. Het regent positieve reacties op social media. Hieronder hebben we er een paar op een rij gezet.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je de eerste aflevering gemist? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de kijkpagina van Dertigers op NLZIET. Hier kun je de eerste vier afleveringen bekijken, dus je kunt lekker aan het bingewatchen slaan.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.