Het is officieel: er komt een vierde seizoen van hitserie ‘Dertigers’

Yes, yes, yes! We hadden er stiekem al op gehoopt, maar eindelijk is het officieel: BNNVARA gaat een vierde seizoen van hitserie Dertigers maken. De opnames zijn deze week gestart en dus kunnen we naar alle waarschijnlijkheid al deze zomer naar de gloednieuwe afleveringen kijken. Leuk!

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Dertigers’ krijgt officieel een vierde seizoen

In augustus 2022 werd het derde seizoen van Dertigers uitgezonden en wederom keken hier dagelijks miljoenen mensen naar. Er kwamen weer veel positieve reacties, dus ergens verwachtten we de verlenging al. Toch is het fijn dat BNNVARA nu officieel bevestigd heeft dat het vierde seizoen in de maak is.

Hiermee volgt de Nederlandse serie het Belgische equivalent. De dramaserie is namelijk oorspronkelijk Belgisch en van die versie zijn er inmiddels vier seizoenen verschenen. Bij onze zuiderburen was seizoen 4 het laatste, maar of dat hier ook het geval is is nog niet bekend. Eva Laurenssen (die de rol van Saar speelt) hoopt in ieder geval van niet. Eerder liet zij tegenover ANP weten dat ze het leuk zou vinden als we hier nog wel even doorgaan. “Zo’n knotsgekke tijd als wij sinds de start elk jaar met elkaar hebben, heb je echt nergens anders!” laat ze weten.

Dertigers (seizoen 3) - TRAILER

Seizoen 4 wordt in de zomer verwacht

Er is nog niet veel bekend over de inhoud van de nieuwe afleveringen, behalve dan dat al onze favoriete personages weer terugkeren. Dat betekent dat we uiteraard Justus van Dillen (Alex), Jelle de Jong (Elias), Leonoor Koster (Lot), Lykele Muus (Bart), Joy Wielkens (Nora), Wieger Windhorst (Pieter) en Eva Laurenssen (Saar) gaan terugzien.

De opnames zijn pas gisteren gestart, dus ook een nieuwe trailer is er nog niet. Wel heeft de omroep bekendgemaakt dat we de afleveringen waarschijnlijk al in de zomer kunnen verwachten. Vorig jaar verscheen de serie in augustus, dus dat is misschien ook de maand waar we nu naar kunnen gaan aftellen. Uiteraard laten we het weten via je mail als we te horen krijgen wanneer de serie precies terugkeert op de buis.

→ Kun je niet wachten? Bekijk nu de eerdere seizoenen van Dertigers terug bij NLZIET 🤩

Meer informatie over de serie

In Dertigers hebben acht vrienden een bijzondere vriendschap, ze vertellen alles tegen elkaar. Van carrière en dromen tot liefde en kinderen. Daarnaast rouwen ze om hun overleden vriend. Hoe gaan ze hiermee om? En hoe is het om te leven als dertiger?

TitelDertigers
SoortSerie
Jaar2020-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieDrama
IMDb7,8 uit 255 stemmen
MakersBarbara Bredero, Elzelien Peters, Allard Westenbrink
CastLeonoor Koster, Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Eva Laurenssen, Jelle de Jong

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.