Dit zijn de 12 deelnemers van ‘Special Forces VIPS’ seizoen 4

Vandaag is het zover: een nieuwe groep bekende Nederlanders volgt een loodzware militaire training tijdens het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS. Onder leiding van de staf zullen zij zichzelf tot het uiterste drijven. Maar wie zien we allemaal meedoen aan de nieuwe afleveringen? In dit artikel bespreken we met je wie de 12 deelnemers van Special Forces VIPS seizoen 4 zijn en waar je alle kandidaten van kunt kennen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Deelnemers van ‘Special Forces VIPS’ in 2024

Hoewel er vorig seizoen ook onbekende deelnemers te zien waren, doen er dit seizoen alleen maar BN’ers mee. Onder begeleiding van de staf zullen zij een militaire training volgen. Wie overwint zichzelf tijdens het zware programma? En hoe ver durven ze te gaan? Naast de groep kersverse deelnemers, is er ook een nieuw staflid toegevoegd. Nikki Koppedraaijer zal Sander Aarts vervangen tijdens het nieuwe seizoen. Het officiële Instagram-account van Videoland stelt alle twaalf deelnemers hieronder aan je voor.

Hier ken je de deelnemers van ‘Special Forces VIPS’ 2024 van

Misschien zegt de foto je nog niet zoveel. Daarom laten we in het onderstaande overzicht weten wat het beroep van de twaalf bekende Nederlanders is en waar je ze nu eigenlijk van kunt kennen. We hebben de kandidaten op een rijtje gezet op de volgorde waarop ze ook op de bovenstaande foto te zien zijn.

KandidaatBeroepKun je kennen van
Edith BoschVoormalig judokaVoormalig olympisch judoka
Demy de ZeeuwOndernemer, voormalig voetballerVoormalig voetballer bij Go Ahead Eagles, AZ en Ajax
Harrie SnijdersInfluencer, djEx on the BeachHarrie: Van het Kamp naar de RingDaten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw
Maria TailorInfluencer, ondernemerThe Real Housewives of Amsterdam
Olcay GulsenPresentatrice, ondernemer RTL Boulevard, Ruud en Olcay
BizzeyArtiest, djNummers als Traag en Zin In De Zomer Man
Merlijn KamerlingAuteur, ondernemerBoeken Nu ik je zie en Je bent niet alleen
Kim FeenstraModel, fotografeHolland’s Next Topmodel, Het Perfecte Plaatje
London LoyTV-kokKoffietijd, Expeditie Robinson
Demi de BoerInfluencerInstagram, TikTok
Thijs BoermansActeurGoede Tijden Slechte Tijden, Oogappels
Ayoub LouihraniBoer, auteurBoek Ayoub

‘Special Forces VIPS’ vanaf 28 januari 2024 terug

Dit jaar is het tijd voor het 4e seizoen van Special Forces VIPS. De eerste aflevering verschijnt op zondag 28 januari op tv. De rest van het seizoen wordt echter niet op RTL 4 uitgezonden, maar is alleen op Videoland te zien. Op deze streamingdienst zal iedere week een aflevering online komen. Goed nieuws, want op zondag 28 januari staan hier direct de eerste twee afleveringen online.

👉 Bekijk hier het complete uitzendschema

Meer informatie over de serie

Bekende en onbekende Nederlanders worden gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen mee aan de zwaarste training van Nederland en geven de controle compleet uit handen. Hun lot wordt bepaald door voormalige Special Forces Operators. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieReality
KandidatenDemi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, London Loy, Bizzey, Harrie Snijders, Maria Tailor, Demy de Zeeuw
StafErik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar, Nikki Koppedraaijer

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.