Deze 9 deelnemers fotograferen erop los in ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ 2024

Na het reguliere seizoen van Het Perfecte Plaatje mogen een aantal amateurfotografen binnenkort hun koffer pakken voor een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis. Het inmiddels 3e seizoen speelt zich af in Thailand. Maar weten we al welke negen deelnemers dit jaar hun camera erbij mogen pakken? En waar zijn ze ook alweer bekend van? In dit artikel bespreken we met je wie de deelnemers van Het Perfecte Plaatje Op Reis 2024 zijn.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Deelnemers van ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ 2024

Na de eerdere reizen naar Argentinië (2022) en Zuid-Afrika (2023) vertrekt Het Perfecte Plaatje Op Reis voor het nieuwe seizoen naar Thailand. Tijdens het reguliere seizoen staan juryleden William Rutten en Cynthia Bol altijd klaar om al het werk van de amateurfotografen te beoordelen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we ook dit speciale seizoen William Rutten terugzien, maar of Cynthia Boll er bij is is nog maar de vraag. Zij deed de vorige twee specials namelijk niet mee. Wie wel van de partij is, is presentator Tijl Beckand. Het officiële Instagram-account van RTL stelt alle negen deelnemers hieronder aan je voor.

Hier ken je de deelnemers van ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ 2024 van

Misschien zegt de video je nog niet zoveel. Daarom laten we in het onderstaande overzicht weten wat het beroep van de negen bekende Nederlanders is en waar je ze nu eigenlijk van kunt kennen. We hebben de kandidaten op een rijtje gezet op de volgorde waarop ze ook in de bovenstaande video te zien zijn.

KandidaatBeroepKun je kennen van
Mark BaandersVerslaggeverOmroep PowNed, Expeditie Robinson
Susan VisserActriceGooische Vrouwen, Verliefd op Cuba
Kaj GorgelsPresentatorExpeditie Robinson, podcast Geuze & Gorgels
Danny de MunkZangerHits als Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen en Mijn Stad, programma I Can See Your Voice
Fresia Cousiño AriasPresentatriceESPN
April DarbyZangeres, musicalsterMusicals Aida en The Bodyguard
Gallyon van VessemPresentatriceProgramma Hart van Nederland, 112 Vandaag
Sophie BouquetActriceGoede Tijden, Slechte Tijden
Leafs (Jahmil Dapaloe)RapperHits als G.O.A.T. en PC Hooftstraat

‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ voorjaar 2024 op tv

Nu alle negen deelnemers bekend zijn, vraag je je uiteraard af wanneer Het Perfecte Plaatje Op Reis op tv verschijnt. We hebben goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat het nog niet officieel bekend is wanneer we de eerste aflevering kunnen verwachten. Het goede nieuws is dat we wel een prima inschatting kunnen maken.

De kandidaten van de vorige twee speciale seizoenen werden namelijk ook in januari bekendgemaakt. De eerste afleveringen daarvan verschenen in mei (2023) en juni (2022). Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we rond mei/juni 2024 dus weer klaar zitten voor alle werken van de amateurfotografen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de officiële datum via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over de serie

TitelHet Perfecte Plaatje Op Reis
Jaar2022-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow, Reality
CastMark Baanders, Susan Visser, Kaj Gorgels, Danny de Munk, Fresia Cousiño Arias, April Darby, Gallyon van Vessem, Sophie Bouquet, Leafs (Jahmil Dapaloe)

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.