Dit zijn de 10 deelnemers van ‘Het Perfecte Plaatje’ 2023

De lenzen zijn opgepoetst en de lampen staan klaar, want binnenkort is het weer tijd voor een splinternieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje. Op woensdag 4 oktober gaat het van start op RTL 4. Maar weten we al welke kandidaten dit jaar hun opwachting maken? En waar zijn ze ook alweer bekend van? In dit artikel bespreken we met je wie de deelnemers van Het Perfecte Plaatje 2023 zijn.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Deelnemers van ‘Het Perfecte Plaatje’ 2023

We hebben het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis nog maar net achter de kiezen of er staat ons alweer een regulier seizoen van Het Perfecte Plaatje te wachten. Opnieuw is Tijl Beckand erbij als presentator en mogen William Rutten en Cynthia Boll lekker streng zijn als juryleden. Maar wie zijn de deelnemers van Het Perfecte Plaatje 2023? Hieronder zetten we op een rij welke BN’ers er allemaal voorbij zullen komen (en waar je ze ook alweer van kunt kennen).

KandidaatBeroepKun je kennen van
Anna DrijverActriceKnokke Off en Undercover
Annemarie van GaalFinancieel expert en ondernemerEen dubbeltje op zijn kant
Frans DuijtsZangerHits als Frans Duits
Henry SchutPresentatorStudio Sport
Loes HaverkortActriceCelblok H en Oogappels
Niek RoozenActeurBrugklas en Expeditie Robinson
Quinty MisiedjanInfluencerHaar YouTube-kanaal of De Slimste Mens
Sergio YventTelevisiepersoonlijkheidFirst Dates
Sylvia GeersenModelHNTM en De Bachelorette
Waldemar TorenstraActeurFive Live en Divorce

‘Het Perfecte Plaatje’ is vanaf 4 oktober terug

We hoeven nog maar heel eventjes geduld te hebben. Het achtste seizoen van Het Perfecte Plaatje gaat op woensdag 4 oktober van start op RTL 4. Vanaf dan kun je iedere woensdagavond om 20:30 uur klaar zitten. Terugkijken doe je op de streamingdiensten NLZIET en Videoland.

Er zullen als het goed is weer tien afleveringen volgen en dat betekent dat de laatste aflevering op woensdag 6 december valt.

Meer informatie over de serie

In dit programma treden bekende Nederlanders buiten hun comfortzone door hun kunsten áchter de camera vertonen in plaats van ervoor. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten ieder voor het mooiste plaatje. Zij gaan de strijd met elkaar aan en proberen hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen door middel van spectaculaire en uitdagende fotoshoots. De kandidaten worden beoordeeld door professionals uit het vak.

TitelHet Perfecte Plaatje
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur8 seizoenen
CategorieSpelshow
PresentatorTijl Beckand
DeelnemersSylvia Geersen, Waldemar Torenstra, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Loes Haverkort, Anna Drijver, Sergio Yvent, Frans Duijts, Niek Roozen, Quinty Misiedjan

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.