Dit zijn de twaalf deelnemers aan seizoen 2 van ‘Good Luck Guys’

Goed nieuws, want seizoen 2 van Good Luck Guys verschijnt dit jaar nog op Amazon Prime Video. In deze barre survivalstrijd nemen twaalf nieuwe bekende influencers het tegen elkaar op. Maar wie zijn de kandidaten? En waar zijn ze ook alweer bekend van? In dit artikel zetten we alle deelnemers van seizoen 2 van Good Luck Guys voor je op een rij.

‘Good Luck Guys’ lijkt op een combinatie van Expeditie Robinson en Ex on the Beach

Het unscripted programma volgt twaalf influencers op een verlaten strand in een zonnig gebied. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden. Zij vormen samen zes duo’s. In allerlei verschillende opdrachten gaan zij de strijd met elkaar aan voor een plek in de volgende aflevering. Doordat er alleen maar influencers aan het programma meedoen, heeft de realityserie iets weg van Temptation Island en Ex on the Beach. Door de kruising met opdrachten en een ‘jungleraad’ lijkt het echter vooral ook op Expeditie Robinson. Maar dan met drama. Heel. Veel. Drama.

‘Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter’ wordt gepresenteerd door Robbert Rodenburg. Hij won in 2021 overigens Expeditie Robinson, waardoor hij als geen ander weet hoe het is om te overleven op een onbewoond eiland.

Alle deelnemers van ‘Good Luck Guys’

Aan het seizoen van Good Luck Guys doen in totaal dus twaalf influencers mee. Zij worden bij aankomst op het eiland verdeeld in zes duo’s. Deze teams gaan door middel van verschillende proeven de strijd met elkaar aan. In het overzicht hieronder hebben we ze alle twaalf voor je op een rij gezet. Ook hebben we erbij vermeld waar je alle deelnemers van kunt kennen.

KandidaatKun je kennen van
Louisa JanssenEchte Meisjes In De Jungle, Michella & Louisa Werken Mee
Goeïm Cederburg (Goudtje)Mocro Maffia
Lisa van der NolEx On The Beach
(King) Faisel AbdoelhakRapper en vlogger
Kelly van der MinneLove Island
Serge BollDrag Race Holland
Jorden Lorenzo JacobsEx On The Beach
Fabiola VolkersTemptation Island, Echte Meisjes In De Jungle
Glenn EilbrachtTikTok
Plamedi NgondaTikTok
Aaron BezemerTikTok
Jamilla BaidouYouTuber

Wanneer verschijnt seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Op het moment van schrijven is de officiële datum nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat seizoen 2 nog dit jaar op Amazon Prime Video verschijnt. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.


Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.