Dit zijn de deelnemers van Boxing Influencers X-Mas Edition (op 28 december 2021)

Op 28 december 2021 is het tijd voor de Boxing Influencers X-Mas Edition. Onder de deelnemers van de 5 gevechten tussen 10 influencers vallen onder andere Alex Maas, Levie Curiel, Efrain van Temptation Island en andere sterren. Hieronder vind je om wie het allemaal gaat.

Let op: met de kortingscode STREAMWIJZER (in hoofdletters) krijg je een euro korting op je ticket voor de live stream ✅

Deelnemers: Boxing Influencers X-Mas Edition | 28 december 2021

De volgende gevechten staan op het programma voor de X-Mas Edition van Boxing Influencers op 28 december 2021. De strijd gaat van start vanaf 18:00 uur op deze dinsdag.

Jietse Strubbe vs. Goudtje

Jietse Strubbe kennen van zijn deelname aan Temptation Island, maar zijn tegenstander Goudtje is vooral bekend als content creator en ondernemer.

Alex Maas vs. Levie Curiel

Tempa-zwaargewicht Alex Maas het op tegen Levie, deelnemer van Ex on the Beach.

Dephlin Jacobs vs. Kleine Mike

Dephlin Jacobs heeft Juice Channel opgezet en zijn tegenstander Kleine Mike is ook bekend geworden als verleider bij Temptation.

Zach Avelo vs. Efrain Balochie

Zach en Efrain deden allebei mee aan Tempa.

Niek Marijnissen vs. Nico Gossye

Temptation is hofleverancier deze editie van Boxing Influencers, want ook Nico deed dit jaar mee. Niek kun je echter kennen van zijn deelname aan The Bachelorette.

Geen vaste tijden van de wedstrijden tussen deze deelnemers

Veel kijkers vragen zich af hoe laat ze voor de buis moeten zitten om hun favoriete gevecht te bekijken. Toch zit het net even anders, want er zijn geen vaste tijden voor de confrontaties in het schema gezet. Wel weten we dat de start van het programma om 18:00 uur is, waarna de 5 gevechten zullen plaatsvinden. Ergens tegen 21:30 uur zal het programma afgelopen zijn. Met 5 gevechten in 3,5 uur kun je dus ongeveer één strijd per 42 minuten verwachten.

Meer informatie over de Boxing Influencers X-Mas Edition van december 2021

Wil je meer weten over deze editie? Bezoek dan onze pagina over het online kijken van de X-Mas Edition van Boxing Influencers op 28 december 2021. Verder vind je hieronder de eerste beelden. Met de code STREAMWIJZER (in hoofdletters) krijg je een euro korting op een ticket dat nu dus verkrijgbaar is voor €11,95 in plaats van €12,95. Op de officiële website van Boxing Influencers vind je meer informatie. Veel kijkplezier!

OFFICIAL PROMO: Aanstaande Dinsdag 28 December - Boxing influencers X-Mas Edition
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.