Dit zijn de 8 deelnemers van ‘B&B Vol Liefde’ seizoen 2

Deze zomer is het weer tijd voor B&B Vol Liefde. Het tweede seizoen van deze hitserie, waarin we B&B-eigenaren door heel Europa in hun zoektocht naar de liefde volgen, verschijnt op 11 juli 2022 op RTL4 en Videoland. Op die laatstgenoemde streamingdienst kun je de afleveringen een week vooruitkijken, waardoor er nu al 6 episodes te zien zijn. Ook NLZIET vertoont de episodes tijdens én na de tv-uitzending. Eerder al werd bekendgemaakt wie er deze keer het avontuur aangaan en wij stellen deze deelnemers in dit artikel aan je voor.

Deze 8 B&B-eigenaren doen mee aan ‘B&B Vol Liefde’ seizoen 2

Dit jaar volgen we acht kandidaten, verspreid over Portugal, Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk. Zij zoeken in B&B Vol Liefde naar een nieuwe partner. In de Videoland-special B&B Vol Liefde: De Aftrap stelden elf mogelijke deelnemers zich al aan ons voor, maar nu weten we welke acht B&B-eigenaren dit avontuur ook daadwerkelijk aangaan. Hieronder stellen we ze aan je voor.

Richard
Serie: B&B Vol Liefde | Beeld: RTL

Richard (50) – Portugal

37 jaar lang werkte Richard op Texel als kokkelvisser, maar nu heeft hij besloten naar Portugal te vertrekken om in de Algarve een B&B en glamping te beginnen. De deuren zijn dus nog niet geopend en de verbouwing is nog in volle gang, maar de energieke levensgenieter is wel al op zoek naar een partner om het openen van zijn Bed & Breakfast mee te vieren. Hij heeft twee kinderen, werd vier jaar geleden weduwe, houdt van klussen en praat je de oren van je kop. In een partner zoekt hij dan ook iemand die houdt van een goed gesprek.

Hans Frankrijk
Serie: B&B Vol Liefde | Beeld: RTL

Hans (60) – Frankrijk

Sinds 2002 woont Hans in het Franse dorpje Dégagnac, waar hij zijn B&B runt. Deze bestaat uit twee riante vakantiehuizen, twee B&B-kamers en een kleine boerencamping. Hans is een bezig bijtje. Hij is namelijk daarnaast ook nog eigenaar van een grote manege en organiseert trektochten voor zijn B&B-gasten, een passie die hij graag zou delen met zijn toekomstige partner. Na drie jaar lang vrijgezel te zijn geweest, hoopt de muzikale rocker een spontane, eerlijke vrouw te vinden om samen mee van het Franse bourgondische leven te genieten.

Martijn
Serie: B&B Vol Liefde | Beeld: RTL

Martijn (31) – Portugal

In het Portugese dorpje Deixa O Resto vind je de B&B van Martijn en zijn ouders. Naast zijn Bed & Breakfast heeft Martijn nog twee andere passies: duurzaamheid en reizen. Hij is dan ook vegetariër, heeft toerisme gestudeerd en de hele wereld over gereisd en spreekt wel zeven talen vloeiend. Nu is hij eraan toe om te settelen en is hij op zoek naar zijn droomvrouw. En dat moet iemand zijn die zijn passies deelt, een goed gevoel voor humor heeft en lekker zelfstandig is.

Denise Spanje
Serie: B&B Vol Liefde | Beeld: RTL

Denise (31) – Spanje

Het vakantiecomplex van Denise vind je in het zuiden van Spanje, in het dorpje Órgiva. Officieel is de B&B met een groot aantal complexen van haar oom, maar ook Denise is een geboren ondernemer. Dat ze ontzettend ambitieus en gedisciplineerd is, wordt snel duidelijk: ze staat elke ochtend vroeg op, wandelt lange afstanden met haar hond Joey, sport vier keer per week en mediteert iedere avond. Aan haar zijde wil ze dan ook een sportieve, ambitieuze en hardwerkende man.

Natasja
Serie: B&B Vol Liefde | Beeld: RTL

Natasja (49) – Frankrijk

Het is vier jaar geleden dat Natasja haar succesvolle carrière en haar drukke sociale leven in Haarlem achterliet om in het Franse Blèves een watermolen om te bouwen tot een Bed & Breakfast. Na jaren vol drukte en hectiek vond ze hier rust en ruimte. Toch verlangt ze nu wel weer naar een liefdespartner om een diepere connectie mee op te bouwen. Ook wil ze weten hoe het ook alweer was om verliefd te zijn.

Hans Italië
Serie: B&B Vol Liefde | Beeld: RTL

Hans (54) – Italië

Dit seizoen is er nog een Hans. Deze woont sinds 1990 in Italië en heeft een B&B in het dorpje Pistoia. Eerst runde hij deze met zijn toenmalige vrouw, maar sinds ze gescheiden zijn is hij op zoek naar een nieuwe partner—niet alleen op zakelijk gebied, maar eentje waarmee hij zijn leven kan delen. Hans heeft naast zijn B&B nog een grote passie: hij is dol op planten en bomen en heeft al van jongs af aan groene vingers.

Astrid Oostenrijk
Serie: B&B Vol Liefde | Beeld: RTL

Astrid (48) – Oostenrijk

Al sinds Astrid als kind op vakantie ging naar Oostenrijk is ze geobsedeerd door het land. Vijf jaar geleden kwam haar droom om hier een pension te runnen uit. Hoewel ze de B&B sinds haar scheiding in haar eentje runt, is ze niet op zoek naar een man die de klusjes voor haar doet. Dat kan ze allemaal prima zelf. Waar ze wel naar op zoek is, is een steun een toeverlaat en iemand die haar tegengas kan geven.

Ted
Serie: B&B Vol Liefde | Beeld: RTL

Ted (68) – Madeira

De laatste B&B-eigenaar die we deze zomer kunnen volgen is de 68-jarige Ted. Nadat ze jarenlang op verschillende plekken in de wereld woonde, is ze nu gelukkig op het eiland Madeira. Ted is zorgzaam, sociaal en zal je nooit zonder een grote lach op haar gezicht zien. Naast haar B&B-gasten wil ze ook graag een man gelukkig maken. Ze is op zoek naar genegenheid, geborgenheid en liefde.

‘B&B Vol Liefde’ seizoen 2 is vanaf 11 juli te zien op RTL4 en Videoland

Seizoen 2 van B&B Vol Liefde gaat op maandag 11 juli van start op RTL4, waardoor de afleveringen ook op NLZIET kunnen worden bekeken. In plaats van vier zullen er dit keer vijf afleveringen per week te zien zijn, van maandag t/m vrijdag. En de afleveringen zijn nog langer ook. In totaal is de serie zeven weken te zien en verschijnen er 35 afleveringen. Op Videoland zal B&B Vol Liefde seizoen 2 ook te zien zijn. Hier kun je een week vooruitkijken.

Ook spinoff ‘De Ware Jacob’ komt eraan

Kun je geen genoeg krijgen van B&B Vol Liefde? Videoland lanceert op 15 juli 2022 een spin-off serie met een van de meest spraakmakende deelnemers van vorig seizoen, Jacob. In De Ware Jacob krijgen we opnieuw een inkijkje in zijn turbulente liefdesleven. Terwijl hij zich voorbereidt op een summerparty in jaren 80-stijl, is het nog maar de vraag of hij tegen die tijd een vrouw aan zijn zijde heeft.

Deze serie is exclusief te streamen bij Videoland, waar er vanaf 15 juli wekelijks een gloednieuwe aflevering gelanceerd wordt. Op Videoland kan je ook het vorige seizoen van B&B Vol Liefde terugkijken.


Bron: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.