Het Debat van Nederland: terugkijken op tv en online | Donderdag 16 november 2023

Naast de RTL-verkiezingsdebatten worden er in aanloop naar de verkiezingen nog veel meer debatten uitgezonden. Veel mensen vragen zich af hoe ze het Debat van Nederland op tv en online kijken kunnen op donderdag 16 november 2023. Onder leiding van Wilfred Genee en verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens wordt het eerste verkiezingsdebat ooit op SBS6 vertoond. Het debat wordt gehouden tussen de vier lijsttrekkers van de grootste partijen NSC, VVD, PvdA/GroenLinks en PVV. Tijdens het debat komen Nederlanders aan het woord om het met de partijleiders te hebben over de vier belangrijkste thema’s van de verkiezingen. Na afloop wordt het debat in Vandaag Inside uitvoerig door René van der Gijp en Johan Derksen besproken. In dit artikel geven wij aan of het slotdebat op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het Debat van Nederland op donderdag 16 november 2023 online kijken?

In de onderstaande tabel vind je op welke streamingdiensten je wel en niet naar het Debat van Nederland op donderdag 16 november 2023 kunt kijken.

NLZIET➡️ Ga meteen naar het Debat van Nederland bij NLZIET. Omdat het Debat van Nederland op tv via SBS6 wordt uitgezonden, is het geheel online te volgen en terug te kijken via NLZIET. Het debat staat gepland om 20:30 uur. Direct daarna wordt om 22:00 uur de nabeschouwing vertoond in Vandaag Inside. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar live tv te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen live tv kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het Debat van Nederland jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoVia Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is het helaas niet mogelijk om naar het debat te kijken.
⛔️ VideolandOmdat het Debat van Nederland niet op RTL wordt uitgezonden, is het niet mogelijk om via Videoland naar het debat te kijken.

Tv-zenders die het Debat van Nederland uitzenden

Het verkiezingsdebat wordt live uitgezonden op donderdag 16 november op SBS 6. Omdat het gehele debat op tv te zien is, is het mogelijk om alle beelden online via NLZIET te volgen. Ook vanuit het buitenland is de uitzending direct te bekijken. 👉 Ga direct naar het Debat van Nederland bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.