Moordmysterie ‘Death and Other Details’ binnenkort te zien

Fan van moordmysteries als Murder on the Orient Express en Knives Out? Dan verschijnt er binnenkort een serie op Disney+ die je ook zeker niet mag missen. In Death and Other Details wordt er een moord gepleegd op een boot en moet een van de hoofdverdachten ontdekken wie de échte schuldige is, voordat het te laat is.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Death and Other Details’ over

De jonge Imogene Scott moet tegen haar wil in tien dagen spenderen op een luxueus cruiseschip. Als ze zich bemoeit met een ruzie en een horloge uit de hut van een rijke gast steelt, had ze nooit verwacht dat hij de volgende dag ineens dood aangetroffen zou worden.

Plotsklaps is zij de hoofdverdachte en zal ze moeten samenwerken met de norse detective Rufus Cotesworth om de echte schuldige aan te wijzen. Eén ding is zeker: de moordenaar is nog aanwezig op het schip. Death and Other Details werd gemaakt door de schrijvers van onder meer The 100 en The Mentalist. Hieronder bekijk je de eerste beelden.

‘Death and Other Details’ is in maart te zien op Disney+

Op maandag 5 maart verschijnt Death and Other Details op Disney+. Waarschijnlijk kun je vanaf die datum direct alle tien de afleveringen bingen.

Benieuwd welke releases er precies op de planning staan in 2024? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder kunnen we je natuurlijk ook altijd op de hoogte houden via je mail en laten we de grootste nieuwtjes ook altijd weten via onze social media-kanalen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.