Waar kan ik de film Death on the Nile (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Death on the Nile (2021) online kijken kunnen. In deze mysterieuze misdaadfilm schitteren onder andere Kenneth Branagh (Harry Potter) en Gal Gadot (Wonder Woman) .In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, HBO Max, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar kun je de film ‘Death on the Nile’ (2021) online kijken?

✅ Disney+➡️ Ga direct naar Death on the Nile op Disney+. Hier is de film sinds 30 maart 2022 gratis te zien voor abonnees.
▶️ Pathé ThuisGa direct naar Death on the Nile bij Pathé Thuis. Hier kun je hem vanaf 14 april 2022 huren of kopen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Death on the Nile’ (2021)

Het Egyptische avontuur van Hercule Poirot begint op een luxe cruiseboot op de Nijl. Zijn ontspannende reis verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar, als een huwelijksreis wordt geplaagd door agressieve moorden.
Death on the Nile is het duistere verhaal van obsessieve liefde en de sinistere consequenties hiervan. De film vindt plaats in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides in Egypte. De film volgt een groep keurig geklede reizigers met genoeg onverwachte wendingen om het publiek tot aan de laatste ontknoping te kunnen verrassen.

Official Trailer | Death on the Nile | 20th Century Studios

Streaming informatie over de film

TitelDeath on the Nile
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels
Duur2 uur en 7 minuten
IMDb6,6 uit 30.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama, Mysterie
RegisseurKenneth Branagh
CastKenneth Branagh, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders, Letitia Wright

Synopsis: Disney