Waar kun je de film ‘Death on the Nile’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Death on the Nile (2021) online kijken kunnen. In deze mysterieuze misdaadfilm schitteren onder andere Kenneth Branagh (Harry Potter) en Gal Gadot (Wonder Woman) .In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten als Apple TV+Disney+HBO MaxNetflixNLZIETPathé ThuisPrime VideoSkyShowtimeViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Death on the Nile’ (2021) online kijken?

De film Death on the Nile is een titel uit het jaar 2021 in het genre ‘Misdaadmysterie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 6.3, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Death on the Nile bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 16% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Death on the Nile bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 BolJe kunt de dvd en Blu-ray ook bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu Death on the Nile bij Bol.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Death on the Nile kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Death on the Nile.

Verhaal en trailer van ‘Death on the Nile’ (2021)

Het Egyptische avontuur van Hercule Poirot begint op een luxe cruiseboot op de Nijl. Zijn ontspannende reis verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar, als een huwelijksreis wordt geplaagd door agressieve moorden.

Death on the Nile is het duistere verhaal van obsessieve liefde en de sinistere consequenties hiervan. De film vindt plaats in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides in Egypte. De film volgt een groep keurig geklede reizigers met genoeg onverwachte wendingen om het publiek tot aan de laatste ontknoping te kunnen verrassen.

Streaming informatie over de film

TitelDeath on the Nile
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 7 minuten
IMDb6,3 uit 181.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama, Mysterie
RegisseurKenneth Branagh
CastKenneth Branagh, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders, Letitia Wright

Synopsis: Disney