Misdaadmysterie ‘Death on the Nile’ (2022) is vanaf vandaag op Disney+ te zien

Death on the Nile, een mysterieuze misdaadfilm met o.a Kenneth Branagh (Harry Potter) en Gal Gadot (Wonder Woman) is sinds woensdag 30 maart 2022 (om 09:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd) op de streamingdienst Disney+ te zien. De film is een vervolg op de populaire Murder on the Orient Express (2017) en is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1937 van Agatha Christie

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Death on the Nile’ verschijnt woensdag 30 maart op streamingdienst Disney+

De mysterieuze misdaadfilm Death on the Nile is een vervolg op de populaire Murder on the Orient Express uit 2017. Tom Bateman en Kenneth Branagh keren terug in hun rollen uit de eerste film als Bouc en detective Hercule Poirot. In de film schitteren ook Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders en Letitia Wright. De film is de derde verfilming van de gelijknamige roman na een verfilming uit 1978 en een aflevering van de televisieserie Agatha Christie’s Poirot die in 2004 werd uitgezonden. Death on the Nile ontving gemengde kritieken van critici, maar werd geprezen voor zijn ouderwetse stijl. Een vervolg op de film is in ontwikkeling.

Death on the Nile werd voor het eerst uitgebracht op verschillende internationale markten op 9 februari 2022 en is vanaf 30 maart exclusief te zien op Disney+. 👉 Ga direct naar Death on the Nile op Disney+.

Death on the Nile (film, 2022): verhaal, informatie en trailer

Het Egyptische avontuur van Hercule Poirot begint op een luxe cruiseboot op de Nijl. Zijn ontspannende reis verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar, als een huwelijksreis wordt geplaagd door agressieve moorden.
Death on the Nile is het duistere verhaal van obsessieve liefde en de sinistere consequenties hiervan. De film vindt plaats in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides in Egypte. De film volgt een groep keurig geklede reizigers met genoeg onverwachte wendingen om het publiek tot aan de laatste ontknoping te kunnen verrassen.

TitelDeath on the Nile
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels
Duur2 uur en 7 minuten
IMDb6,6 uit 30.000 stemmen
CategorieMisdaad, Drama, Mysterie
RegisseurKenneth Branagh
CastKenneth Branagh, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders, Letitia Wright

Synopsis: Disney

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.