Waar kun je de serie ‘Deadwood’ (2004) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Deadwood’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2004 met een IMDb-score van 8.6 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, CANAL+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Deadwood’ uit 2004 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Deadwood is een titel uit het jaar 2004 in het genre ‘Misdaad’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.6, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

CANAL+➡️ Ga meteen naar Deadwood bij CANAL+. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⌛️ ViaplayOok kon je hier bij Viaplay vroeger deze film kijken, maar onze laatste check toonde aan dat hij er niet meer online stond. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 20% korting op een jaarabonnement.
🔀 HBO MaxJe kunt momenteel hier bij HBO Max genieten van films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet, ook al valt hij onder de eerste categorie. Wel kun je momenteel ruim 37% besparen op een jaarabonnement.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu Deadwood bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Deadwood kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Deadwood.

Gratis online kijken naar Deadwood

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Deadwood bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, wel op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

In een tijdperk van plundering en hebzucht trekt de rijkste goudwinning in de Amerikaanse geschiedenis een groep rusteloze buitenbeentjes naar een vogelvrije nederzetting waar alles en iedereen een prijs heeft. Welkom in Deadwood.

TitelDeadwood
Jaar2004
SoortSerie
CategorieMisdaad
IMDb-cijferGemiddeld 8.6 uit 10

Synopsis: CANAL+