Deadpool op Netflix Nederland | Film online kijken?

Komt Deadpool (2016) op Netflix?

De hilarische film Deadpool uit 2016 trok volle zalen. De veelgestelde vraag is dan ook: wanneer komt Deadpool op Netflix? Hier is helaas nog niets over duidelijk gemaakt. Er zijn ook nog geen aanwijzingen dat de populaire film binnenkort zal verschijnen op de Nederlandse Netflix, maar je kunt hem altijd op deze manier aanvragen bij Netflix Nederland. Wil je toch Deadpool kijken? Die kun je het beste hier vinden.Deadpool Netflix Nederland

Deadpool Verhaal

Wade Wilson (Ryan Reynolds) is een voormalig lid van de Special Forces die nu werkt als huurling. Zijn wereld stort in elkaar als de kwade wetenschapper Ajax (Ed Skrein) hem martelt, ontsiert en transformeert in Deadpool. Het kwade experiment laat Deadpool wel achter met versnellende genezingskrachten en een bizar gevoel voor humor. Met de hulp van gemuteerde bondgenoten Colossus en Negasonic Teenage Warheid (Brianna Hildebrand) gebruikt Deadpool zijn nieuwe krachten om de man op te sporen die bijna zijn hele leven verwoest heeft.

Deadpool krijgt op IMDb een 8.0 uit 10 punten. De volledige film kun je hier vinden.

Trailer

Wanneer komt Deadpool op Netflix Nederland?

De vraag blijft: wanneer komt Deadpool op Netflix? Helaas is dat nog niet bekend. Het lijkt erop dat Deadpool niet binnen korte tijd Netflix aanbod wordt gezien de recente release van de populaire film. Wil je toch Deadpool kijken? Je kunt hem aanvragen bij Netflix Nederland en je kunt de hele film hier vinden.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.