Deze schokkende serie over moordende ouders moet je zien

Hebben we laatst nog onze top 10 van meest bizarre documentaires met je gedeeld, inmiddels is er een nieuwe docuserie bij waar je haren recht van overeind gaan staan. In Deadliest Mums & Dads worden de schokkende verhalen verteld van ouders die hun bloedeigen kinderen vermoorden. Het eerste seizoen is nu te zien op discovery+ en wordt iedere dinsdag uitgezonden op tv-zender ID.

Moordende ouders in ‘Deadliest Mums & Dads’

Een kleuter die vermoord wordt op Vaderdag, een kidnapping die toch anders blijkt te zijn gegaan en een wraaklustige vader die zijn drie dochters vermoordt om zijn ex terug te pakken. De verhalen in Deadliest Mums & Dads zijn op zijn zachts gezegd shockerend te noemen. Iedere aflevering wordt er een andere bizarre zaak onder de loep genomen. Hoe hebben de moeders en vaders zover kunnen komen dat ze hun bloedeigen kinderen vermoorden? En hoe lukt het de politie uiteindelijk toch de dader te vinden, ook als niemand verwacht dat ze daarvoor bij de ouders moeten zijn?

Het complete eerste seizoen, dat bestaat uit acht afleveringen, is nu op streamingdienst discovery+ te vinden. Daarnaast wordt de serie iedere dinsdagavond om 21:00 uur uitgezonden op tv-zender Investigation Discovery. Morgenavond is het daar tijd voor de tweede aflevering.

Meer bizarre documentaires op discovery+

Discovery+ is natuurlijk dé streamingdienst voor documentaires en ook in het true crime-straatje vind je hier een hele hoop interessante series. Zo vind je hier onder meer een documentaire over de inmiddels wereldberoemde seriemoordenaar Jeffrey Dahmer, waarin zelfs zijn eigen vader aan het woord komt. Om in deze hoek te blijven, op discovery+ zijn er nog veel meer docu’s over seriemoordenaars te vinden. Iedere true crime-fanaat die een bizar verhaal niet schuwt kan hier dus zijn lol op.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je ook het volledige aanbod van de streamingdienst. Ontmoet ook andere liefhebbers om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.