Wanneer komt ‘Dead to Me’ seizoen 3 op Netflix?

De coronapandemie gooide roet in het eten van de productie van het derde en laatste seizoen van de Netflix-serie Dead to Me, maar na dik twee jaar wachten is het nu eindelijk zo ver. We hebben namelijk een officiële releasedatum gekregen voor de lancering van S3. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Dead to Me seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Dead To Me seizoen 3 op Netflix Nederland?

In mei 2019 werden abonnees van Netflix verblijd met de eerste afleveringen van Dead to Me. De serie groeide direct uit tot een groot succes, waardoor we een jaar later (in mei 2020) konden genieten van nieuwe episodes op de streamingdienst. Iets minder dan twee maanden na die première stuurde het officiële Twitter-account van de serie een bericht uit met de melding dat seizoen 3 ‘binnenkort’ zou verschijnen.

We weten dat we “coming soon” altijd met een korreltje zout moeten nemen, maar dit keer hebben de fans wel héél lang moeten wachten. De coronacrisis maakte het filmen erg moeilijk door alle restricties, waardoor de productie vertraagd werd. Inmiddels hebben we echter meer informatie gekregen, want pas 2,5 jaar na de première van S2 zal seizoen 3 volgen. In de onderstaande tweet liet het officiële Netflix-account ‘Netflix Is A Joke’ namelijk op de verjaardag van Dead to Me S1 weten dat S3 in de herfst van 2022 online zal verschijnen.

Tijdens het fanevenement TUDUM in september 2022 werden we dan ook ein-de-lijk verblijd met de officiële releasedatum. Op 17 november 2022 zal het gloednieuwe seizoen in het aanbod van de streaminggigant verschijnen, zoals je ook in onderstaande post kunt zien.

Waar gaat het verhaal van Dead to Me over?

Een heetgebakerde weduwe is op zoek naar de doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet is wat ze lijkt te zijn.

TitelDead to Me
SoortSerie
Jaar2019-2022
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Misdaad, Drama
IMDb8,0 uit 73.000 stemmen
MakerLiz Feldman
CastChristina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden, Luke Roessler, Sam McCarthy, Max Jenkins, Diana Maria Riva, Brandon Scott, Keong Sim
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Dead to Me seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is de kous af voor Dead to Me. De makers van serie hebben aangekondigd dat het derde deel ook het laatste zal zijn, dus een seizoen 4 zit niet in de pijplijn. Wel komt Liz Feldman, het brein achter Dead to Me, binnenkort met een nieuwe donkere komedieserie: No Good Deed.

De afleveringen van deze titel duren een half uur per stuk en het verhaal volgt drie verschillende families die strijden om dezelfde villa in Spaanse stijl uit de jaren 20. Zij geloven dat de aankoop hun problemen zal oplossen. Maar soms blijkt het huis van je dromen uit te kunnen monden in een totale nachtmerrie…

Welke teaser of trailer is er van Dead to Me seizoen 3?

Tijdens het TUDUM-fanevenement werd, naast de online releasedatum, ook de officiële teaser met ons gedeeld. Bekijk hem hieronder.

Dead to Me: Season 3 | Official Teaser | Netflix

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je de serie Dead to Me online kijken?

    De serie ‘Dead to Me’ is op dit moment alleen op Netflix te zien, omdat het een Original serie van de streamingdienst is. Hij is en zal dus niet te zien zijn op HBO Max, Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt seizoen 3 van Dead to Me op Netflix in Nederland?

    Het derde en laatste seizoen van Dead to Me zal op 17 november 2022 op Netflix verschijnen.


Synopsis: Netflix

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.