Sinds 8 mei 2020 is het tweede seizoen van Dead To Me te zien op Netflix Nederland. Kijkers wachten met smart om een derde deel en vragen ons wanneer we de cast terug kunnen verwachten voor nieuwe afleveringen. Wat weten we tot nu toe over Dead To Me S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Dead To Me over?

Jen (Christina Applegate) is een bittere weduwe die de moord op haar man gaat onderzoeken. Ze vindt steun in een onverwachte hoek: ze wordt vrienden met de excentrieke Judy (Linda Gardellini), die ook iemand verloren heeft. Maar met die vriendschap komen schokkende geheimen, die alles zouden kunnen veranderen.

Titel: Dead To Me
Soort: Serie
Jaar: 2019
Makers: Liz Feldman
Cast: Linda Cardellini, Christina Applegate, James Marsden
IMDb: 8.1 uit 34,394 stemmen
Trailer: Bekijk op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk op Netflix
Meer over Dead To Me op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Dead To Me seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Dead To Me seizoen 3 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niet officieel door Netflix bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Dead To Me zal volgen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina geplaatst worden.

In de tussentijd zijn series vergelijkbaar met Dead To Me hier te vinden.

Kom er een Dead To Me seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de komst van een derde seizoen nog niet officieel bevestigd is, weten we ook nog niets over een eventueel deel 4. Wanneer we hier meer over weten, zal het nieuws op Streamwijzer verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van Dead To Me seizoen 3?

Er is nog geen teaser of trailer beschikbaar vanwege het uitblijven van een bevestiging van het vervolg van de serie. Wel zijn er natuurlijk eerdere beelden te bekijken.