Dead To Me seizoen 2 staat nu op Netflix

Direct na de komst van het eerste deel van Dead To Me was er al direct mooi nieuws. Er zou namelijk een tweede deel van de populaire serie volgen! Seizoen 2 van Dead To Me staat sinds 8 mei 2020 op Netflix Nederland. Wat weten we over Dead To Me S2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Dead To Me over?

Jen (Christina Applegate) is een bittere weduwe die de moord op haar man gaat onderzoeken. Ze vindt steun in een onverwachte hoek: ze wordt vrienden met de excentrieke Judy (Linda Gardellini), die ook iemand verloren heeft. Maar met die vriendschap komen schokkende geheimen, die alles zouden kunnen veranderen.

Titel: Dead To Me
Soort: Serie
Jaar: 2019
Makers: Liz Feldman
Cast: Linda Cardellini, Christina Applegate, James Marsden
IMDb: 8.1 uit 34,394 stemmen
Trailer: Bekijk op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk op Netflix
Meer over Dead To Me op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Dead To Me seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Dead To Me seizoen 2 op Netflix Nederland?

Sinds 8 mei 2020 is seizoen 2 van de serie Dead To Me op Netflix Nederland te zien.

→ Vergelijkbare series met Dead To Me vind je hier 🍿

Kom er een Dead To Me seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas heeft Netflix nog niet laten weten of er een derde seizoen van de serie zal volgen. Mochten we hier meer over te weten komen, dan maken we het nieuws direct via Streamwijzer op de pagina over Dead To Me seizoen 3 op Netflix bekend.

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 3 van Dead To Me naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Welke teaser of trailer is er van Dead To Me seizoen 2?

Yes! Bekijk hieronder de trailer van het vervolgseizoen van Dead To Me op Netflix.