Direct na de komst van het eerste deel van Dead To Me is er al mooi nieuws. Er komt een tweede deel van de populaire serie! Seizoen 1 staat vanaf 3 mei 2019 op Netflix Nederland, dus de vraag is wanneer we Dead To Me seizoen 2 kunnen verwachten. Wat weten we tot nu toe over Dead To Me S2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Dead To Me over?

Jen (Christina Applegate) is een bittere weduwe die de moord op haar man gaat onderzoeken. Ze vindt steun in een onverwachte hoek: ze wordt vrienden met de excentrieke Judy (Linda Gardellini), die ook iemand verloren heeft. Maar met die vriendschap komen schokkende geheimen, die alles zouden kunnen veranderen.

Op IMDb wordt de serie Dead To Me beoordeeld met een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Dead To Me seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Dead To Me seizoen 2 op Netflix? Helaas heeft Netflix daar nog geen uitspraken over gedaan.

Kom er een Dead To Me seizoen 2 of is S1 het laatste seizoen van de serie?

Ja hoor, er komt zeker een tweede seizoen! Dat maakte Netflix bekend in een tweet.

Welke teaser of trailer is er van Dead To Me?

Er is helaas nog geen trailer van het tweede deel. Geniet hier van de trailer van het eerste seizoen van Dead To Me!

Wanneer komt Dead To Me seizoen 2 op Netflix Nederland?

Er komt een tweede deel! Helaas zijn er nog geen uitspraken gedaan wanneer Dead To Me seizoen 2 zal verschijnen op Netflix Nederland.Dead To Me seizoen 2 Netflix