Waar kun je de film ‘The Dead Don’t Hurt’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Dead Don’t Hurt (2023) online kijken kunnen. Deze western speelt zich af in het Californië van 1860, waar de Frans-Canadese bloemiste Vivienne en de Deense immigrant Holger een relatie beginnen. Maar als er een burgeroorlog uitbreekt, gaat Holger in dienst en blijft Vivienne alleen achter. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Dead Don’t Hurt’ (2023) online kijken?

The Dead Don’t Hurt draait sinds 6 juni 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Dead Don’t Hurt bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eerste toe aan het aanbod, maar op dit moment hebben we nog geen releasedatum. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Dead Don’t Hurt niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Dead Don’t Hurt is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeSkyShowtime heeft de film nog niet online gezet.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Dead Don’t Hurt’ (2023)

Californië, 1860. Wanneer de Frans-Canadese bloemiste Vivienne Le Coudy en de Deense immigrant Holger Olsen elkaar ontmoeten in San Francisco, zijn ze op slag verliefd. De vrijgevochten, onafhankelijke Vivienne is echter niet van plan om te trouwen met de zachtaardige veteraan. Ze besluit wel om met hem mee te reizen naar het rustige Elk Flats in Nevada, waar ze samen een bestaan willen opbouwen. Het uitbreken van de burgeroorlog verstoort echter al snel hun plannen als Holger besluit in dienst te treden. Alleen achtergebleven is Vivienne vastbesloten haar eigen boontjes te doppen, ook al betekent dit dat ze moet opboksen tegen de corrupte burgemeester en zijn machtige zakenpartner Mr Jeffries, wiens zoon Vivienne maar niet met rust wil laten.

Streaming informatie over de film

TitelThe Dead Don’t Hurt
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 9 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Western
RegisseurViggo Mortensen
CastVicky Krieps, Viggo Mortensen, Solly McLeod, Danny Huston

Synopsis: Imagine Filmdistributie Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.