Waar kun je De Zware Jas van Beatrix online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Heb je de uitzending van De Zware Jas van Beatrix gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of De Zware Jas van Beatrix op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke NPO Plus te zien is op dit moment.

Bekijk De Zware Jas van Beatrix nu een maand gratis via NLZIET ✅

Waar kun je De Zware Jas van Beatrix online kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te kijken. Ga direct naar dit TV-programma op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

Verder is dit programma vanuit kanaal NPO Plus momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

Zou je dit programma graag op schijf willen hebben? Bestel via Bol.com dan de DVD of andere producten van dit programma als die beschikbaar zijn.

Waar gaat het TV-programma De Zware Jas van Beatrix over?

In april 2020 is het veertig jaar geleden dat Beatrix koningin werd. Vanaf het balkon van het Paleis op de Dam zag zij een juichende menigte, met daarachter de rookbommen van de krakers die slag leverden met de politie. Een wankel begin. Er was werk aan de winkel. In deze serie vertellen directbetrokkenen, vaak voor het eerst en tot in persoonlijke details, hoe Beatrix van het koningschap een baan maakte. Zij geven een indringend en invoelbaar beeld van een vrouw die wilde verdienen wat haar door geboorte was toegevallen. Vrijwel in haar eentje en ten koste van persoonlijke offers. Maar won ze daarmee ook de harten van de Nederlanders? Aan het woord komen o.a. hofdame Miente Boellaard, oud-politicus Bas de Gaay Fortman, prinses Benedikte van Denemarken, fotograaf Vincent Mentzel, dichter Huub Oosterhuis, oud-directeur van het Stedelijk Museum Rudi Fuchs, en Ria Lubbers, de weduwe van premier Ruud Lubbers.

Bekijk via YouTube de trailer van dit programma.

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Benieuwd of De Zware Jas van Beatrix ook op andere streamingdiensten in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan naar al het nieuws over dit programma op Streamwijzer via deze knop.

Verder vind je in op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn.