Spraakmakende Jacob uit ‘B&B Vol Liefde’ krijgt eigen serie op Videoland en die gaat vandaag van start

In het eerste seizoen van de populaire serie B&B Vol Liefde waren alle ogen vooral gericht op Jacob. Goed nieuws voor fans van de B&B-eigenaar: hij krijgt namelijk zijn eigen serie! In De Ware Jacob volgen we het wel en wee van Jacob, zijn turbulente liefdesleven én zijn B&B. De spin-off serie is vandaag, 15 juli 2022, van start gegaan bij Videoland.

Jacob is terug met zijn eigen realityserie ‘De Ware Jacob’

Grote blikvanger van het eerste seizoen van B&B Vol Liefde was natuurlijk Jacob, die opviel door zijn gekke uitspraken en acties. Terwijl hij zijn bed and breakfast in de Algarve in Portugal openstelde voor een groep dames, bleek al snel dat er totaal geen klik was. Jacob hield dus geen liefde aan het programma over, maar gaf het eerste seizoen wel extra veel kleur. En nu is hij dus terug met een gloednieuwe, eigen serie.

In De Ware Jacob probeert de B&B-eigenaar zijn villa Casa do Monte nieuw leven in te blazen. Daarnaast krijgen we ook een inkijkje in zijn turbulente liefdesleven. Terwijl hij zich voorbereidt op een summerparty in jaren 80-stijl, is het nog maar de vraag of hij tegen die tijd een vrouw aan zijn zijde heeft. We zullen het allemaal zien in deze nieuwe serie, maar omdat het om Jacob gaat kunnen we ongetwijfeld rekenen op een flink aantal hilarische en ongemakkelijke momenten.

‘De Ware Jacob’ is vanaf 15 juli exclusief te zien bij Videoland

Vanaf vandaag, vrijdag 15 juli, kun je De Ware Jacob exclusief streamen bij Videoland. Iedere week verschijnt er op de streamingdienst een gloednieuwe aflevering. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Nieuw seizoen ‘B&B Vol Liefde’ is ook al begonnen

Fans van B&B Vol Liefde kunnen deze zomer hun lol op: naast een spin-off serie met Jacob is er namelijk ook een gloednieuw seizoen van de serie zelf van start gegaan. Ook in het tweede seizoen gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren op de meest prachtige locaties in Europa op zoek naar de liefde. Of de deelnemers dit seizoen wel geluk hebben moeten we nog maar zien, maar dat dit weer een seizoen vol mooie, grappige en ongemakkelijke momenten gaat worden staat al vast.

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde is begonnen op maandag 11 juli om 20:30 bij RTL4. Zeven weken lang kijk je iedere maandag t/m vrijdag naar de zoektocht van de B&B-eigenaren. Bij Videoland kun je bovendien een week vooruitkijken. Daar zijn nu dus al zes afleveringen van de serie te zien!


Synopsis: RTL / Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.