Waar kun je de podcast ‘De Vrienden van Joran’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast De Vrienden van Joran luisteren kunnen. In deze podcast over Joran van der Sloot en zijn voormalige handlanger en vertrouwenspersoon Stan P. neemt Ilan Hoekstra de luisteraars mee in de bizarre connecties van eerdergenoemde vanuit de gevangenis in Peru. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 60 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verviervoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘De Vrienden van Joran’ luisteren?

Door de introductie van een nieuwe audiostreamingdienst in Nederland is er een groot aanbod van Podimo podcasts tot de beschikking van de luisteraar gesteld, ook deels met true crime-producties. Daar maakt tevens De Vrienden van Joran als Original onderdeel van uit. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar De Vrienden van Joran kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar De Vrienden van Joran bij Podimo. Hier kun je exclusief naar alle vier de afleveringen van deze podcast luisteren. Een abonnement kost standaard de eerste 14 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verviervoudigd tot 2 maanden gratis luisteren.
⛔️ SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar De Vrienden van Joran.
⛔️ Apple PodcastsOok bij Apple Podcasts kun je geen afleveringen van deze productie vinden.
⛔️ Google PodcastsVia Google Podcasts stream je tevens niet De Vrienden van Joran.

Verhaal van de podcast ‘De Vrienden van Joran’ over connecties van Joran van der Sloot

Het verhaal van ‘De Vrienden van Joran’ begint wanneer Ilan Hoekstra op vakantie is in Peru tijdens de eerste COVID-19 lockdown in 2020. Hij stuit per toeval op een Skypegesprek tussen Joran van der Sloot, een veroordeelde moordenaar, en een mysterieuze jongen genaamd Stan P. Bij velen is Joran van der Sloot bekend vanwege zijn verdachte betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway, maar momenteel zit hij een celstraf uit wegens de veroordeling voor de moord op de Peruaanse studente Stephany Flores.

Ilan vraagt zich meteen af hoe Joran in staat is om uitgebreide telefoongesprekken te voeren vanuit een hoogbeveiligde Peruaanse gevangenis. Wat Ilan tijdens dit gesprek echter hoort, brengt hem in verwarring: de affectieve interactie tussen Joran en de onbekende jongen, verwijzingen naar enorme sommen geld en suggesties van gedeelde geheimen, houden hem in hun greep. Zo begint Ilan vanuit zijn hotelkamer aan een langdurige zoektocht, die uiteindelijk leidt tot deze aangrijpende podcast, waarin de recente arrestatie van Stan P. wordt uitgelegd.

De podcastreeks onthult de schaduwrijke wereld van Joran van der Sloot en zijn netwerk. Ilan Hoekstra onderzoekt diepgaand de dubieuze activiteiten van Stan P., die verdacht wordt van grootschalige witwaspraktijken, en van het paranormale medium Robbert van den Broeke, die de berichten van Joran heimelijk openbaar maakt.

Streaming informatie over de podcast

TitelDe Vrienden van Joran
Jaar2023
SoortPodcast
Duur1 seizoen van 4 afleveringen
TaalNederlands
CategorieTrue crime, Persoonlijke verhalen & gesprekken
PresentatorIlan Hoekstra

Synopsis: Podimo