Videoland kondigt speciale Halloween-editie van ‘De Verraders’ aan

Afgelopen week kwam het tweede televisieseizoen van De Verraders tot zijn einde met een zinderende (en veelbesproken) slotaflevering. Maar niet getreurd: RTL heeft namelijk nu al bekendgemaakt dat fans niet lang hoeven te wachten om zich opnieuw onder te dompelen in de manipulaties en het gekonkel. Over een paar maanden keert het programma terug met een speciale Halloween-editie, exclusief op Videoland. Wanneer het programma precies verschijnt en welke BN’ers deze keer zullen meedoen, is op dit moment nog niet bekend.

Extra spannende editie van ‘De Verraders’ rond Halloween te zien

In De Verraders, wat gezien kan worden als een tegenhanger van het razend populaire Wie is de Mol?, moeten Getrouwen en Verraders strijden om een zilverschat. Het spel, dat iedereen die weleens Weerwolven van Wakkerdam gespeeld heeft vast bekend voorkomt, wordt gedomineerd door manipulatie, bedrog en gekonkel. Bekende Nederlanders strijden om de prijs, maar kunnen ieder moment vermoord of verbannen worden.

Er is al eerder een speciale Videoland-editie van dit programma verschenen en nu zal er opnieuw een seizoen komen dat alleen op de streamingdienst te bekijken is. Een releasedatum is nog niet bekend, maar het zal dus rond Halloween zijn, wat ieder jaar op 31 oktober valt. Bovendien wordt dit nieuwe seizoen spannender en ijzingwekkender dan ooit, zoals we in onderstaande Instagram-post van Videoland kunnen zien.

Welke BN’ers er aan deze speciale editie mee zullen doen, is nog niet naar buiten gebracht. Ook is nog niet duidelijk wie het programma zal presenteren. Voor de vorige Videoland-special nam Art Rooijakkers het stokje van Tijl Beckand over, maar het is niet bekend of dat nu weer zo is.

Meer informatie over de serie

Achttien BN’ers strijden in een Limburgs kasteel om 50 kilo zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

TitelDe Verraders: Videoland Editie
SoortSerie
Jaar2021–
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
CastTijl Beckand, Art Rooijakkers (presentatoren)
KijkenBekijk direct op Videoland

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.