De Verraders seizoen 2 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

RTL heeft het aangedurfd om de strijd aan te gaan met de razend populaire NPO-serie Wie Is De Mol?. Met De Verraders, gepresenteerd door Tijd Beckand, is de hoop dat het succes van WIDM geëvenaard of zelfs overstegen kan worden. Zou er ook een tweede deel van de populaire spelshow komen? Lees wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer, de datum en het uitzendschema van De Verraders seizoen 2 op Videoland.

Waar gaat het verhaal van De Verraders over?

Achttien BN’ers strijden in een Limburgs kasteel om 50 kilo zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

Titel: De Verraders
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen met 8 afleveringen van ± 70 minuten
Taal: Nederlands
Categorie: Reality, Spelshow
Cast: Tijl Beckand
IMDb: 7.2 uit 20 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt De Verraders seizoen 2 op Videoland?

Goed nieuws, want RTL heeft door het enorme succes van De Verraders besloten om een tweede seizoen van de bruisende spelshow te bestellen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het vervolgseizoen volgend jaar naar de streamingdienst komen, maar een officiële datum is nog niet naar buiten gebracht.

Komt er een De Verraders seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niet of er een derde seizoen van De Verraders komt. Zodra we meer weten, zullen we het nieuws op Streamwijzer bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van De Verraders seizoen 2?

Er is nog geen teaser of trailer van het tweede seizoen van de serie, maar hieronder vind je wel de speluitleg van het eerste deel om alvast in de stemming te komen.