Kun je je al opgeven voor een nieuw seizoen van ‘De Verraders’?

Op vrijdag 16 februari 2024 is een nieuw seizoen van De Verraders van start gegaan. Opnieuw wordt een groep deelnemers opgesplitst in Getrouwen en Verraders. Dit jaar is er echter een twist, want er nemen geen BN’ers maar onbekende Nederlanders plaats aan de ronde tafel. Na het kijken van de afleveringen, ben je uiteraard benieuwd of je je al kunt opgeven voor het nieuwe seizoen. In dit artikel zetten we alles op een rij wat daarover bekend is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘De Verraders’ dit jaar met onbekende Nederlanders

Hoewel we afgelopen oktober nog konden genieten van een speciale Halloween-editie op Videoland, keerde het populaire programma op vrijdag 16 februari 2024 terug voor een nieuw regulier seizoen. Na drie seizoenen met BN’ers als kandidaten, doen er dit jaar alleen maar onbekende Nederlanders mee. In totaal reizen 22 deelnemers af naar het kasteel in Frankrijk om plaats te nemen aan de ronde tafel. Daar worden ze opgesplitst in Verraders en Getrouwen. Wie is er te vertrouwen? En wie loopt genadeloos de boel bij elkaar te liegen?

Kan ik mij al opgeven voor een nieuw seizoen van ‘De Verraders’?

In het voorjaar van 2023 konden mensen zich opgeven voor het huidige seizoen. Uiteraard werd massaal op de oproep gereageerd. In totaal schreven ruim 2.000 mensen zich in voor de populaire spelshow. Uit de selectie bleven uiteindelijk 22 kandidaten over. Misschien heb jij zelf ook altijd al mee willen doen aan De Verraders. Dan vraag je je vast af of er nog een seizoen met onbekende Nederlanders aan zit te komen.

Inschrijven voor het huidige seizoen kon tot 1 mei 2023, waarna meerdere selectierondes en een castingdag in juni werd georganiseerd. De opnames vonden vervolgens drie opeenvolgende weken in september plaats. Presentator Tijl Beckand is in ieder geval enthousiast over het format met onbekende mensen. Volgens hem wordt het spel door echte fans gespeeld, waardoor de emoties hoog op kunnen lopen. Helaas is er op het moment van schrijven nog niks bekend over een nieuwe reeks met onbekende Nederlanders. Wie weet komt er binnenkort meer informatie over een eventueel nieuw seizoen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over ‘De Verraders’

Een groep BN’ers strijdt op een prachtige locatie om een grote zilverschat. De Verraders doen er alles aan om het zilver voor zichzelf te houden en de Getrouwen proberen de Verraders te verbannen. Want de Verraders deinzen er niet voor terug om iedereen tegen elkaar uit te spelen en iedere nacht een Getrouwe te ‘vermoorden’.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.