Eerste deelnemers aan de Halloween-editie van ‘De Verraders’ in 2024

Het nieuwe seizoen van De Verraders is in volle gang. Dit jaar nemen er geen BN’ers, maar onbekende Nederlanders plaats aan de ronde tafel. Hoewel het reguliere seizoen nog uitgezonden wordt, zitten de makers niet stil. Zij zijn namelijk al bezig met de voorbereidingen voor de Halloween-editie. Er zijn zelfs al een aantal deelnemers gespot. Maar wie zijn deze potentiële kandidaten?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuwe Halloween-editie van ‘De Verraders’ in de maak

Sinds 2021 kunnen we ieder jaar rekenen op een Halloween-editie. De extra griezelige editie ging in 2023 op zaterdag 30 september van start en was uitsluitend op Videoland te zien. Net als vorig seizoen kunnen we dus rondom Halloween nóg een keer plaatsnemen aan de ronde tafel. Een nieuwe groep BN’ers wordt opgesplitst in Getrouwen en Verraders. Hoewel Tijl Beckand de reguliere seizoenen presenteert, is Frank Evenblij verantwoordelijk voor de Halloween-editie. Ook staan de opdrachten volledig in het teken van Halloween. Griezelen geblazen dus.

Welke BN’ers doen er mee aan de special?

Het duurt dus nog even voor de Halloween-editie op Videoland verschijnt. Toch zijn de opnames al in volle gang. Net als vorig jaar wordt er gefilmd op Landgoed De Havixhorst in het zuiden van Drenthe. De deelnemers reizen dus niet af naar het kasteel in Frankrijk, zoals tijdens het reguliere seizoen. In de buurt van de opnameplek zouden Olcay Gulsen, Marco Schuitmaker, Sander Lantinga en Nienke Plas gespot zijn. Wie weet zien we hen dus terug tijdens de Halloween-editie. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom De Verraders via onze social media kanalen en via je mail.

Regulier seizoen van ‘De Verraders’ in volle gang

Terwijl de opnames voor de Halloween-special plaatsvinden, slaan De Verraders uit het reguliere seizoen genadeloos toe. In de eerste aflevering zagen we hoe Ebru, Ihsane en Tom aan de ronde tafel werden aangetikt op hun schouder. Zij zullen dit seizoen de boel saboteren en alle Getrouwen voorliegen. De zoektocht naar De Verraders is iedere vrijdagavond om 20:00 uur op RTL 4 op tv te volgen. Heb je de uitzending gemist? Dan is deze vrijwel direct terug te kijken op NLZIET.

Meer informatie over de serie

In ‘De Verraders Halloween’ zijn de missies en moorden intenser dan ooit. Dertien bekende Nederlanders gaan tot het uiterste om zoveel mogelijk zilver te winnen in dit bloedstollende, psychologische spel. Intense banden worden gesmeed en het gevoel van loyaliteit wordt flink op de proef gesteld. In deze spannende strijd is niets wat het lijkt en zullen de BN’ers een andere kant van zichzelf en elkaar ontdekken.

TitelDe Verraders: Videoland Editie
SoortSerie
Jaar2021–
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorFrank Evenblij

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.