Kun je het concert van De Toppers in 2024 live op tv en online kijken?

De Toppers zijn terug. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024 staan Gerard Joling, René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit weer in de Johan Cruijff Arena. Heb je net misgegrepen bij het kopen van een kaartje? Dan vraag je je vast af of je ook thuis op tv of online met een live stream naar het concert kunt kijken. Hieronder geven wij aan aan of de Toppers 2024 op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime VideoDisney+SkyShowtimeVideolandViaplayHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het concert van de Toppers in 2024 op tv en online kijken?

De Toppers staan op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024 in de Johan Cruijff Arena. Dit jaar is het thema ‘Club Tropicana’. In de onderstaande tabel zie je direct of het concert live op tv en online wordt uitgezonden.

⛔️ NLZIETHelaas wordt het concert van de Toppers niet op tv uitgezonden. Wel kun je online op NLZIET terecht voor oude edities van het concert. De meest recente editie die terug te kijken is komt uit het jaar 2015. Je kunt een NLZIET-abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je de livestream van de Toppers op het moment van schrijven niet zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je de uitzending van de Toppers niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze streamingdienst zendt geen livestreams uit.
⛔️ NetflixDit programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandDeze videodienst zendt geen livestream van de Toppers uit. Wel kijk je via de streamingdienst op vrijdag 7 juni 2024 vanaf 20:30 uur live naar het concert van KANE vanuit de Ziggo Dome.

Concerten van ‘De Toppers’ op NLZIET

Het slechte nieuws is dat er geen directe livestream wordt uitgezonden van de twee concerten van de Toppers op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024. Dit betekent dat het concert dus niet op tv of online te kijken is. Wil je alsnog luidkeels meezingen met alle bekende Nederlandse hits? Dan kun je online terecht op NLZIET. Hier zijn de concerten uit 2008, 2012, 2013, 2014 en 2015 terug te kijken. Wie weet wordt het concert uit 2024 ook opgenomen en wordt deze op een later tijdstip uitgezonden. Dit is echter niet officieel bevestigd. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

➡️ Ga direct naar oude concerten van De Toppers op NLZIET.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.