Waarom is Leonie ter Braak niet te zien in de serie van ‘De Tatta’s’?

Amazon Prime Video komt op de valreep van februari met goed nieuws. Op donderdag 22 februari maakte de streamingdienst namelijk bekend dat er in 2024 een zesdelige serie over De Tatta’s aankomt. Na de twee bioscoopfilms volgen we in de serie wederom de familie Van Kampen. Uiteraard wordt het gezin gespeeld door Leo Alkemade, Sterre Koning en Sem van der Horst. Alleen Leonie ter Braak ontbreekt. Maar waarom speelt Leonie ter Braak niet in de serie van De Tatta’s?

Amazon Prime Video kondigt serie over ‘De Tatta’s’ aan

In 2022 maakten we voor het eerst kennis met de familie Van Kampen. De eerste bioscoopfilm bleek een groot succes, waardoor een tweede deel niet uit kon blijven. Vorig jaar verscheen dan ook De Tatta’s 2 op het witte doek. Slechts een paar maanden na de tweede film maakt Amazon Prime Video bekend dat er een serie over de populaire familie aankomt.

Goed nieuws, want de zesdelige serie verschijnt dit jaar nog op de streamingdienst. In de serie volgen we wederom de familie Van Kampen. We zien hoe zij nog altijd aan het inburgeren zijn in de multiculturele Hollandwijk. Daarnaast worstelen ze nog altijd met financiële uitdagingen. Ze moeten dus op een creatieve manier flink aan de bak.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook updaten we wekelijks het aanbod met titels die op de streamingdienst te zien zijn. 

Waarom is Leonie ter Braak niet te zien in de serie?

De cast bestaat weer uit een hoop bekende personages. Zo zien we onder andere Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf en Vonneke Bonneke terug. Ook de familie Van Kampen kan niet ontbreken. Het gezin wordt al twee films lang gespeeld door Leo Alkemade (vader Erik), Sterre Koning (dochter Jessica), Sem van der Horst (zoon Daan) en Leonie ter Braak (moeder Laura).

In de serie wordt Leonie ter Braak echter vervangen door Elisa Beuger. Zij zal de rol van moeder Laura op zich nemen. De afwezigheid van de actrice heeft te maken met haar drukke agenda. Ze is onder andere te zien als panellid in het tv-programma Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet. Helaas pasten de draaidagen niet meer in haar schema. Wie weet zien we haar in een mogelijk vervolg of een eventuele derde film weer terug.

Meer informatie over de serie

TitelDe Tatta’s: De serie
Jaar2024
SoortSerie
DuurZes afleveringen
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurJamel Aattache
CastLeo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Elisa Beuger, Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf, Vonneke Bonneke
Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.