Goed nieuws: ‘De Tatta’s’ krijgt een serie op Amazon Prime Video

Goed nieuws voor alle fans van De Tatta’s, want na de twee eerder verschenen bioscoopfilms De Tatta’s en De Tatta’s 2 keert de familie Van Kampen terug. Dit keer niet op het witte doek, maar op jouw eigen scherm. Amazon Prime Video heeft namelijk aangekondigd dat er een zesdelige serie over De Tatta’s aan zit te komen. In dit artikel vertellen we je precies wat je van de nieuwe serie kunt verwachten én op welke datum je deze kunt kijken.

Hier gaat de nieuwe serie over

In 2022 maakten we voor het eerst kennis met de familie Van Kampen. De eerste bioscoopfilm bleek een groot succes, waardoor een tweede deel niet uit kon blijven. Vorig jaar verscheen dan ook De Tatta’s 2 op het witte doek. Slechts een paar maanden na de tweede film komt Amazon Prime Video met leuk nieuws. Dit jaar verschijnt er namelijk een zesdelige serie, genaamd De Tatta’s: De serie.

In de serie volgen we wederom de familie Van Kampen. We zien hoe zij nog altijd aan het inburgeren zijn in de multiculturele Hollandwijk. Daarnaast worstelen ze nog altijd met financiële uitdagingen. Ze moeten dus op een creatieve manier flink aan de bak. Volgens de streamingdienst wordt het een heel nieuw avontuur vol komische wendingen. Uiteraard wordt de familie weer gespeeld door Leo Alkemade, Sterre Koning en Sem van der Horst. Alleen Leonie ter Braak ontbreekt. Zij wordt vervangen door Elisa Beuger.

Op welke datum verschijnt ‘De Tatta’s: De serie’?

Natuurlijk zijn we benieuwd wanneer we de nieuwe avonturen van de familie kunnen volgen. Het goede nieuws is dat de serie dit jaar nog op Amazon Prime Video zal verschijnen. Het minder goede nieuws is dat er helaas nog geen officiële releasedatum bekend is. De opnames voor de tweede bioscoopfilm vonden in het voorjaar plaats. Wie weet zijn de opnames voor de serie al begonnen of zullen deze rond dezelfde periode gepland staan. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook updaten we wekelijks het aanbod met titels die op de streamingdienst te zien zijn. 

‘De Tatta’s 2′ komt in maart naar je eigen thuisbioscoop

In de tussentijd kun je gelukkig de twee films kijken. Het eerste deel staat al een tijd op Amazon Prime Video. De Tatta’s 2 verscheen op 14 december 2023 in de bioscoop. Slechts twee maanden later werd de streamingrelease al aangekondigd. TVOD-streamingdienst Pathé Thuis zal de film namelijk in maart aan het aanbod toevoegen. Om precies te zijn, is het op donderdag 14 maart zover. De film is vanaf die datum sowieso te koop en wellicht ook te huur. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken.

Meer informatie over de serie

TitelDe Tatta’s: De serie
Jaar2024
SoortSerie
DuurZes afleveringen
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurJamel Aattache
CastLeo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Elisa Beuger, Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf, Vonneke Bonneke
Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.