Waar kun je ‘De Oranjezomer’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Iedere werkdag neemt presentatrice Hélène Hendriks het dagelijkse nieuws door in de De Oranjezomer. Dit doet zij niet alleen, want iedere dag schuiven er een aantal gasten aan. Ook is er live muziek en wordt er op locatie verslag gedaan. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het programma ‘De Oranjezomer’ online kijken?

De Oranjezomer is sinds 20 mei 2024 terug op SBS6. Iedere werkdag kijk je om 21:37 uur naar een gloednieuwe aflevering. Vanaf 15 juli tot en met 16 augustus is Hélène Hendriks terug en staat De Oranjezomer vooral in het teken van de Olympische Spelen. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Oranjezomer bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft De Oranjezomer niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeHet is op deze streamingdienst niet mogelijk om naar dit programma te kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van De Oranjezomer en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘De Oranjezomer’

Het is weer zomer en dat betekent dat het dagelijkse zomeravondprogramma De Oranjezomer weer te zien zal zijn op SBS6. Dit jaar wordt het programma gepresenteerd door Hélène Hendriks. Hier worden de dagelijkse zaken van datgene wat Nederland deze zomer bezig houdt besproken.

Streaming informatie over de serie

TitelDe Oranjezomer
Jaar2021-
SoortTalkshow
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.