Populair bij Pathé Thuis: ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ (2021)

De Nederlandse familiefilm De Nog Grotere Slijmfilm (2021) verscheen een week geleden bij Pathé Thuis en deed het al goed op de streamingdienst, maar is sinds kort nog populairder. Dit komt waarschijnlijk doordat de voorganger (De Grote Slijmfilm uit 2020) vorige week aan het aanbod van Netflix werd toegevoegd. Veel abonnees streamen eerst de eerste film en gaan daarna naar Pathé Thuis om de vervolgfilm te bekijken.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘De Nog Grotere Slijmfilm’ is sinds 27 oktober 2021 te zien bij Pathé Thuis

Toen bekendgemaakt werd dat onder de nieuwe films op Pathé Thuis in oktober 2021 ook De Nog Grotere Slijmfilm (2021) zou vallen, was meteen duidelijk dat dit een populaire titel op de streamingdienst zou worden. De voorganger was namelijk in 2020 met bijna 250.000 bezoekers in de bioscoop de best bekeken Nederlandse kinderfilm van het jaar en deze zomer scoorde de film zelf ook erg goed. Op woensdag 27 oktober verscheen De Nog Grotere Slijmfilm online bij Pathé Thuis.

Extra populair sinds voorganger ‘De Grote Slijmfilm’ uit 2020 op Netflix te zien is

Vervolgens bleek echter dat De Grote Slijmfilm uit 2020, de voorloper van deze titel, vanaf zondag 7 november op Netflix te zien zou zijn. Leuk nieuws voor de kids dus, maar die willen natuurlijk ook de nieuwste aanvulling streamen. Hoewel het vervolg niet bij Netflix te zien is, heeft Pathé Thuis de film wel in haar aanbod opgenomen. Inmiddels is duidelijk dat De Nog Grotere Slijmfilm het goed doet in de Top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Een uitkomst voor wie op zoek is naar een manier om thuis deze familiefilm aan te kunnen zetten.

Verhaal, informatie en trailer van ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ (2021)

Slijmcreator Indy moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren.

TitelDe Nog Grotere Slijmfilm
SoortFilm
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 uur en 21 minuten
CategorieFamilie, Avontuur, Komedie
IMDb4,7 uit 51 stemmen
RegisseurMartijn Smits
CastBibi, Matheu Hinzen, Rómeycia Valentijn, Edson da Graça, Huub Smit, Denise Aznam, Vincent Visser, Ferdi Stofmeel, Sarah Nauta, Tina de Bruin

Synopsis: Pathé Thuis