Luisterboek: ‘De Meeste Mensen Deugen’ – Rutger Bregman

Één van de populairste luisterboeken van de afgelopen tijd is De Meeste Mensen Deugen, zowel geschreven als ingesproken door Rutger Bregman van De Correspondent. In dit artikel vind je waar je het luisterboek online kunt vinden.

Hier kun je het luisterboek ‘De Meeste Mensen Deugen’ (van Rutger Bregman) online luisteren

✅ Nextory: Het luisterboek, geschreven en ingesproken door Rutger Bregman, wordt hier aangeboden. Je kunt de dienst eerst 30 dagen proberen. Ga direct naar De Meeste Mensen Deugen bij Nextory.

✅ Storytel: Deze audiostreamingdienst heeft een aanbod van meer dan luisterboeken en e-books, waaronder De Meest Mensen Deugen. Je kunt een abonnement 14 dagen gratis uitproberen. Ga direct naar De Meeste Mensen Deugen bij Storytel.

✅ Bookbeat: Dit platform geeft je ook de mogelijkheid om De Meeste Mensen Deugen te luisteren en je krijgt een proefperiode van 14 dagen, maar als bezoeker van Streamwijzer kun je Bookbeat nu 45 dagen gratis uitproberen. Ga direct naar De Meeste Mensen Deugen bij Bookbeat.

✅ Kobo Plus: Ook hier is het boek van Rutger Bregman online te vinden in luistervorm. Je kunt een abonnement vanaf het begin 30 dagen gratis uitproberen. Ga direct naar De Meeste Mensen Deugen bij Kobo Plus.

✅ Luisterrijk: Bij deze streamingdienst kun je losse audioboeken bestellen en downloaden. Ga direct naar het boek bij Luisterrijk.

Meer informatie over het luisterboek ‘De Meeste Mensen Deugen’ van Rutger Bregman

De mens is een beest, zeiden de koningen. Een zondaar, zeiden de priesters. Een egoïst, zeiden de boekhouders. Al eeuwen is de westerse cultuur doordrongen van het geloof in de verdorvenheid van de mens.

Maar wat als we het al die tijd mis hadden?

In dit boek verweeft Rutger Bregman de jongste inzichten uit de psychologie, de economie, de biologie en de archeologie. Hij neemt ons mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Waarom veroverde juist onze soort de aarde? Hoe verklaren we onze grootste misdaden? En zijn we diep vanbinnen geneigd tot het goede of het kwade?

Adembenemend, weids en revolutionair – De meeste mensen deugen herschrijft niet alleen de geschiedenis, maar werpt ook nieuw licht op onze toekomst.

Geschreven doorRutger Bregman
Ingesproken doorRutger Bregman
Jaar2019
Duur11 uur en 18 minuten
TaalNederlands
GenreNon-fictie, Geschiedenis, Archeologie

Meer nieuws, tips en informatie

Benieuwd welke luisterboeken elke maand goed beluisterd worden en wat er nieuw is verschenen? Je vindt het op Streamwijzer in het overzicht van nieuws, tips en informatie over luisterboeken. Op deze manier hoef je niet eindeloos op zoek naar dikke boeken van milieuverwoestend papier of illegale gratis PDF’s online, maar steun je schrijvers en uitgevers door eerlijk te betalen en tegelijkertijd een ecologisch verantwoorde keuze te maken. Veel luisterplezier!