Waar kun je de serie ‘De Luizenmoeder’ (2018-2019) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie De Luizenmoeder (2018-2019) online kijken kunnen. Deze serie over Juf Ank en de rest van De Klimop wist kijkcijferrecord na kijkcijferrecord te breken en viel bij meerdere prestigieuze festivals in de prijzen. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, NLZIET of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘De Luizenmoeder’ (2018-2019) online kijken?

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Luizenmoeder bij NLZIET. Hier zijn beide seizoenen van de serie te kijken. Meld je je nu aan voor deze streamingdienst, dan kijk je 14 dagen gratis naar het complete aanbod.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Prime Video, de streamingdienst van Amazon.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet bekijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxEr is veel Nederlandstalige content op HBO Max te vinden, maar helaas maakt deze titel geen onderdeel van het aanbod uit. De film kijk je echter wel nu hier op HBO Max.
⛔️ NetflixDe serie De Luizenmoeder vind je op dit moment niet op Netflix, maar Luizenmoeder – De Film (2021) is sinds vrijdag 22 juli 2022 wel op dit platform te zien.
⛔️ Pathé ThuisHoewel je Luizenmoeder – De Film wel direct kijkt bij Pathé Thuis is de serie hier niet te vinden.
⛔️ ViaplayOp Viaplay kun je op dit moment niet naar De Luizenmoeder kijken.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van de serie ‘De Luizenmoeder’ (2018-2019)

Deze comedyserie speelt zich af in een van de meest herkenbare arena’s in Nederland: de absurdistische wereld van de basisschool. Een bijzondere minimaatschappij met eigen schoolpleinregels, traktatiebeleid, parkeerbeheer, zwaai-afspraken, hangouders, tienminutengesprekken, verantwoorde verjaardagstraktaties, klassen app-groepjes, klaarover-diensten en… luizenmoeders.

Kijk De Luizenmoeder op NPO Start

Streaming informatie over de serie

TitelDe Luizenmoeder
Jaar2018-2019
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieKomedie
MakersIlse Warringa, Jan Albert de Weerd
CastJennifer Hoffman, Sharai Troostwijk, Henry van Loon, Diederik Ebbinge, Leny Breederveld, Meral Polat, Ilse Warringa, Rian Gerritsen, Maaike Martens, Rop Verheijen

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.