Waar kun je de documentaire ‘De gijzeling in de Apple Store’ (2024) online kijken?

Veel mensen vragen zich af hoe ze naar de documentaire De gijzeling in de Apple Store (2024) online kijken kunnen. Precies twee jaar na de gijzeling verschijnt er een documentaire met unieke beelden en geluidsopnames. Ook wordt er gesproken met de politie en slachtoffers. Hieronder geven wij aan aan of de documentaire op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime VideoDisney+SkyShowtimeVideolandViaplayHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaire ‘De gijzeling in de Apple Store’ online kijken?

De documentaire wordt op 22 februari 2024 om 20:00 uur via de regionale zender AT5 op tv uitgezonden. Hieronder lees je precies hoe het zit met het streamen van de documentaire per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga direct naar AT5 bij NLZIET. Op donderdag 22 februari om 20:00 uur wordt de documentaire live op tv bij AT5 uitgezonden. Omdat de documentaire op tv te zien is, kijk je deze online via NLZIET. Het is bij deze zender mogelijk om tot zeven dagen terug te kijken. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft de documentaire De gijzeling in de Apple Store helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze documentaire jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze documentaire niet kijken bij HBO Max.
⛔️ Prime VideoHelaas is het bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, niet mogelijk om naar de documentaire De gijzeling in de Apple Store te kijken.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
✔️ VideolandDit is de aangewezen streamingdienst waar je de documentaire De gijzeling in de Apple Store kunt kijken. Net als op tv zal hier de documentaire om 20:00 uur online staan in het aanbod.

Verhaal van ‘De gijzeling in de Apple Store’ (2024)

Slachtoffers, politiemedewerkers en medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst spreken voor het eerst over hun belevingen tijdens een van de grootste gijzelingen van ons land. Het exclusieve beeldmateriaal, met unieke beelden en geluidsopnames van de gijzeling, en de persoonlijke interviews geven een indringende weergave van deze aangrijpende gebeurtenis op 22 februari 2022.

Streaming informatie over de documentaire

TitelDe gijzeling in de Apple Store
SoortDocumentaire
Jaar2024
TaalNederlands
Duur2 afleveringen

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.