Waar kun je ‘De Bondgenoten’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op 23 oktober 2023 is de dagelijkse nieuwe realityshow De Bondgenoten van start gegaan. In het programma gaan iedere maand 16 onbekende Nederlanders in viertallen de strijd met elkaar. Op het spel staat €100.000. Uiteindelijk wint aan het einde van de maand iemand uit het viertal het gigantische geldbedrag. De eerste afleveringen zijn inmiddels op tv verschenen, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘De Bondgenoten’ online kijken?

De Bondgenoten wordt sinds maandag 23 oktober 2023 iedere dag uitgezonden op SBS6. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Bondgenoten bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft De Bondgenoten niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van De Bondgenoten en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘De Bondgenoten’

Een maand lang hebben de bondgenoten elkaar heel hard nodig om kans te maken op 100.000 euro. Maar laten ze elkaar aan het einde van de maand net zo hard weer vallen als ze er zelf vandoor kunnen gaan met de hoofdprijs? Kijk iedere maand opnieuw naar een boeiende strijd vol strategie, teamwork en meestermanipulatie.

Streaming informatie over de serie

TitelDe Bondgenoten
Jaar2023
SoortSpelshow
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.