Waar kan ik de film De Beentjes van Sint-Hildegard (2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Beentjes van Sint-Hildegard (2020) online kijken kunnen. De Twentse komediefilm doet het al jaren ontzettend goed en weet zowel op tv als streamingdiensten hoge kijkcijfers binnen te halen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ (2020) online kijken?

Er zijn inmiddels heel wat video on demand-platforms in Nederland die het mogelijk maken om naar de hitfilm De Beentjes van Sint-Hildegard te kijken. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare streaming mogelijkheden. Het is het zeker waar om een kijkje te nemen bij deze titel, want hij staat momenteel op #1 als best bekeken film op de Nederlandse televisie aller tijden. Daarnaast geniet je van de humor van bekroonde cabaretier Hermans Finkers en won de film in 2020 de prijs voor Beste filmscenario.

Disney+➡️ Ga nu naar De Beentjes van Sint-Hildegard op Disney+. Sinds augustus 2022 kun je op het video on demand-platform van The Walt Disney Company naar de film kijken.
HBO Max➡️ Ga nu naar De Beentjes van Sint-Hildegard op HBO Max. Daar is de film sinds het lanceringsjaar 2022 te zien.
Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video heeft deze titel in 2022 tevens beschikbaar gesteld. 👉 Ga direct naar de film op Amazon Prime Video.
CineMemberOok bij deze streamingdienst is de Nederlandse hitfilm met Herman Finkers momenteel te bekijken. 👉 Ga nu naar de film op CineMember.
VideolandBij dit Nederlandse video on demand-platform van RTL is Herman Finkers’ film sinds begin 2022 te zien.
▶️ Pathé ThuisDeze titel is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.
▶️ Ziggo on DemandZiggo on Demand biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.
▶️ Apple TV+Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.
▶️ meJaneHet online filmplatform meJane biedt deze titel aan om meteen te streamen. Ga direct naar de film op meJane.
▶️ Google PlayVerder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.
💿 Bol.comAls je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.
💿 Amazon.nlDe online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.
💿 MediaMarktDe grote elektronicazaak MediaMarkt biedt deze titel inmiddels ook aan. Ga direct naar de film op MediaMarkt.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix, al staat de eerste film uit de reeks uit 2015 er wel op.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay is De Beentjes van Sint-Hildegard nu niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ (2020)

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen.

DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD - Officiële NL trailer

Streaming informatie over de film

TitelDe Beentjes van Sint-Hildegard
Jaar2020
SoortFilm
Duur1 uur en 43 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie, Drama
IMDb7,5 uit 3.400 stemmen
RegisseurJohan Nijenhuis
CastHerman Finkers, Johanna ter Steege, Leonie ter Braak

Synopsis: HBO Max