Waar kun je de film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ (2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Beentjes van Sint-Hildegard (2020) online kijken kunnen. De Twentse komediefilm doet het al jaren ontzettend goed en weet zowel op tv als streamingdiensten hoge kijkcijfers binnen te halen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ (2020) online kijken?

Er is inmiddels een aantal video on demand-platforms in Nederland dat het mogelijk maakt om naar de hitfilm De Beentjes van Sint-Hildegard te kijken. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare streaming mogelijkheden. Het is het zeker waar om een kijkje te nemen bij deze titel, want hij staat momenteel op #1 als best bekeken film op de Nederlandse televisie aller tijden. Daarnaast geniet je van de humor van bekroonde cabaretier Hermans Finkers en won de film in 2020 de prijs voor Beste filmscenario.

Disney+➡️ Ga meteen naar De Beentjes van Sint-Hildegard bij Disney+. Sinds augustus 2022 kun je op het video on demand-platform van The Walt Disney Company naar de film kijken. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 16% korting op een jaarabonnement.
Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar De Beentjes van Sint-Hildegard bij Pathé Thuis. Deze titel is op dit moment te bekijken via deze streamingdienst. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 BolAls je deze titel op dvd of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. 👉 Ga nu naar de film op Bol.
💿 AmazonDe online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. 👉 Ga nu naar de film op Amazon.
⌛️ HBO MaxVoorheen was de film bij HBO Max te zien, maar bij onze laatste check was hij uit het aanbod verwijderd. Momenteel is nog niet bekend of, en zoja wanneer, hij terug zal keren.
⌛️ Prime VideoOok kon je hier bij Amazon Prime Video vroeger deze film kijken, maar onze laatste check toonde aan dat hij er niet meer online stond. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✔️ VideolandBij dit Nederlandse video on demand-platform van RTL is Herman Finkers’ film sinds begin 2022 te zien.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven eveneens te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay is De Beentjes van Sint-Hildegard nu niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ (2020)

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen.

Streaming informatie over de film

TitelDe Beentjes van Sint-Hildegard
Jaar2020
SoortFilm
Duur1 uur en 43 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie, Drama
IMDb7,5 uit 3.400 stemmen
RegisseurJohan Nijenhuis
CastHerman Finkers, Johanna ter Steege, Leonie ter Braak

Synopsis: HBO Max