Kijkers genieten van ‘De Bauers – 20 jaar later’: “Feestje om te kijken!”

Twintig jaar na het succesvolle realityprogramma zijn de Bauers terug op tv. Op donderdag 4 april 2024 verscheen de eerste aflevering van de nieuwe serie De Bauers – 20 jaar later. Vanaf deze datum kunnen we wekelijks het gezin van Frans en Mariska Bauer volgen. Kijkers zijn razend enthousiast en hebben genoten van de eerste aflevering.

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

De Bauers keren na 20 jaar terug op tv

In 2003 volgden we voor het eerst de familie Bauer. Ruim 20 jaar later geeft het gezin opnieuw een inkijk in hun leven. Je kunt je voorstellen dat de tijd niet heeft stil gestaan, want de familie bestaat inmiddels uit vier jong-volwassen zonen. Stuk voor stuk zijn ze hard bezig met het opbouwen van hun eigen leven. Zo volgt de een een rechtenstudie en is de ander bezig met een horecaopleiding of sportcarrière. Ook worden de eerste stappen in de muziekindustrie gezet.

Hoewel het gezin veel hoogtepunten en geluk kent, heeft de familie de afgelopen jaren ook veel verdriet meegemaakt. Acht jaar geleden overleed de vader van Frans. Mariska werd twee jaar geleden getroffen door een herseninfarct en leeft nog dagelijks met de gevolgen. De optimistische volkszanger neemt dan ook niks voor lief en realiseert zich maar al te goed hoe belangrijk het is om je dromen en doelen achterna te gaan.

Kijkers genieten van het gezin

In de nieuwe serie De Bauers – 20 jaar later krijgen we dus een inkijk in het gezinsleven van Frans en Mariska Bauer. Het concept van de serie blijft zelfs na 20 jaar onveranderd. De familie wordt de hele dag gevolgd en er is niks in scène gezet. Juist dit element wordt door kijkers thuis ontzettend goed ontvangen. Zo schrijft iemand: “Wat een feestje om naar te kijken, lekker down to earth. Zeker seizoen weer kijken.” De familie kan op veel liefdevolle reacties rekenen. Een ander zegt: “Wat is het toch een leuke, liefdevolle familie. Gewoon zichzelf, geen poespas. Ik hou ervan.” Hieronder een greep uit de reacties.

Meer informatie over de serie

Hoe gaat het er nu, 20 jaar later, aan toe? Nu de vier jongens inmiddels jong-volwassen zijn en Frans als zanger alles heeft bereikt waar hij van droomde? In De Bauers – 20 jaar later is het wel en wee van de familie te zien in hun nieuwe vorm.

TitelDe Bauers – 20 jaar later
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: AVROTROS

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.