Komt er een seizoen 2 van ‘De Bauers – 20 jaar later’?

Op donderdag 4 april 2024 verscheen de nieuwe serie De Bauers – 20 jaar later. In het programma volgen we het gezin van Frans en Mariska Bauer. Helaas verschijnt op donderdag 23 mei de laatste aflevering op tv. We moeten het dus zonder de familie Bauer op tv doen. Maar komt er eigenlijk een seizoen 2 van De Bauers – 20 jaar later? Zo ja, wanneer keren De Bauers terug op tv?

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

De Bauers na 20 jaar weer terug op tv

Het is alweer 20 jaar geleden sinds de familie Bauer voor het eerst op tv verscheen. In 2003 leerden we het gezin voor het eerst kennen. Nu geeft de familie in De Bauers – 20 jaar later opnieuw een inkijk in hun leven. Je snapt dat er in een tijdspanne van 20 jaar veel is veranderd. De familie bestaat inmiddels uit vier jong-volwassen zonen. Stuk voor stuk zijn ze hard bezig met het opbouwen van hun eigen leven. Zo volgt de een een rechtenstudie en is de ander bezig met een horecaopleiding of sportcarrière.

Hoewel het gezin veel hoogtepunten en geluk kent, heeft de familie de afgelopen jaren ook veel verdriet meegemaakt. Acht jaar geleden overleed de vader van Frans. Mariska werd twee jaar geleden getroffen door een herseninfarct en leeft nog dagelijks met de gevolgen. De optimistische volkszanger neemt dan ook niks voor lief en realiseert zich maar al te goed hoe belangrijk het is om je dromen en doelen achterna te gaan.

Komt er een seizoen 2 van ‘De Bauers – 20 jaar later’?

Op donderdag 4 april 2024 verscheen de eerste aflevering van De Bauers – 20 jaar later op tv. Vanaf deze datum konden kijkers wekelijks om 20:30 uur op NPO 1 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Na acht weken is het helaas tijd voor de laatste aflevering. Het programma werd ontzettend positief ontvangen. Maar kunnen we binnenkort een tweede seizoen verwachten? Helaas is daar op het moment van schrijven nog niks over bekend. Door het succes zou het niet gek zijn, maar over een eventueel nieuwe reeks is nog niks naar buiten gebracht. Frans Bauer zegt zelf nog niet bezig te zijn met een nieuw seizoen. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over het programma

Hoe gaat het er nu, 20 jaar later, aan toe? Nu de vier jongens inmiddels jong-volwassen zijn en Frans als zanger alles heeft bereikt waar hij van droomde? In De Bauers – 20 jaar later is het wel en wee van de familie te zien in hun nieuwe vorm.

TitelDe Bauers – 20 jaar later
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: AVROTROS

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.