De Basisschool | Marc-Marie & Aaf Vinden Iets | Aflevering van zaterdag 19 februari 2022

Één van Nederland’s meest geliefde podcasts is toch wel die van Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius. Zij recenseren van alles en nog wat in Marc-Marie & Aaf Vinden Iets. Op zaterdag 19 februari 2022 verscheen ‘De Basisschool’ online, een splinternieuwe aflevering van de razend populaire podcast. Onder andere te beluisteren op Podimo, de nieuwe streamingdienst voor podcasts en audioboeken.

Aflevering ‘Angst’ van ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ op zaterdag 19 februari 2022

Nieuwe aflevering! Over de basisschool. Voor sommigen onder ons nog steeds de lagere school. Als vanzelf wordt Catharine Labouré eindelijk eens behandeld, de bel en de zoemer, nonnen en boze meesters en snoep in je laatje.

Seksfeesten en dominatrices passeren los van dit alles de revue, het Louvre staat deze week in de Privé en we behandelen het probleem van een vrouw die wil dat haar vrienden haar eindelijk eens feliciteren op haar verjaardag.

Meer informatie: dit is de podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ met Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius van Tonny Media

Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius nemen werkelijk niks voor lief. Ze verwonderen zich als theatermakers en schrijvers over alledaagse zaken, waarvan de gewone man zich zelden afvraagt of hij er überhaupt een mening over heeft: van bakfiets tot airfryer en alles daartussen in. Waarom is de OV-chipkaart geel? Wat is het lelijkste strand van Nederland? En hoe zit het met de humor van Willem-Alexander? Tussendoor wordt er geroddeld en luisteraars uit de brandt (met ‘dt’) geholpen. Maar het draait uiteindelijk allemaal om hun eindoordeel: de recensie.


Afbeelding & Tekst: Tonny Media