Waar kun je de film ‘De Acht Bergen’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘De Acht Bergen’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2022 met een IMDb-score van 7.7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘De Acht Bergen’ uit 2022 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film De Acht Bergen is een titel uit het jaar 2022 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.7, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar De Acht Bergen bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 CANAL+Uit een interview met de Country Manager van CANAL+ bleek dat de streamingdienst deze titel in 2024 toe zal voegen, maar een exacte datum is op het moment van schrijven nog niet bekend. 👉 Ga meteen naar CANAL+.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
💿 BolJe kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu ‘De Acht Bergen’ bij Bol.
✔️ NetflixOp het moment van schrijven is de film ‘De Acht Bergen’ in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot De Acht Bergen.

Gratis online kijken naar De Acht Bergen

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film De Acht Bergen bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Ten slotte vind je in de onderstaande tabel van De Acht Bergen meer informatie over de titel, het jaar, de soort, het genre en de gemiddelde score op de internationale filmdatabase. Om direct de trailer te bekijken en alvast in de stemming te komen voor het streamen kun je hier bij YouTube terecht. Verder bezoek je via de links in het streamingoverzicht bovenaan deze pagina de officiële website van de desbetreffende videodienst, waar je het verhaal van deze titel zal vinden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

TitelDe Acht Bergen
Jaar2022
SoortFilm
CategorieDrama
IMDb-cijferGemiddeld 7.7 uit 10